Udlejning af erhvervsejendomme

Har du en udlejnings erhvervsejendom eller en portefølje af erhvervsejendomme der skal udlejes hjælper vi dig i mål via en velfunderet ejendomsstrategi

Hos Gottlieb+Partners sammensætter vi det rette team til at varetage optimering og udlejning af den pågældende erhvervsejendom. Værdien af din udlejningsejendom er ikke bedre end de lejekontrakter der ligger bag.

Det er ikke uden grund, at værdibaseret ejendomsrådgivning er en del af vores logo og vores DNA. Det ligger dybt forankret i vores løsninger og resultater, at skabe værdi. Hver gang.

Vores proces for udlejning af erhvervsejendomme og erhvervslokaler sikrer et optimalt udgangspunkt for samarbejdet og vi finder din næste erhvervslejer

Kontakt os hvis du har behov for udlejning af:

 • Erhvervsejendomme
 • Butikker og restauranter
 • Kontorejendomme
 • Lager, industri og logistikejendomme
 • Hotelejendomme
 • Udviklingsprojekter af blandet art

Vi har strategiske samarbejder med ejendomsspecialister og komplementære kompetencer, der kan gøre den rette forskel for den enkelte udlejningsopgave for din erhvervsejendom.

Når du samarbejder med Gottlieb+Partners omkring udlejning af erhvervsejendomme er du sikret en rådgiver der yder en sikker og professionel service og med utrolig stærke relationer i erhvervslejemarkedet i København og det resterende Danmark.

 

Ejendomme i København

Gennemarbejdet og struktureret udlejningsproces med en klar kommunikationsplan støtter op omkring udlejning af din erhvervsejendom

Når strategien er fastlagt, udarbejdes et professionelt prospekt og kommunikationsplan, der i tekst, billeder og grafik sikrer en overbevisende præsentation af potentialet i ejendommen. Derudover går vi i gang med at kortlægge præcis hvilken type lejer, der vil være det optimale match for dig samt kortlægger konkrete prospekter som din kommende lejer af erhvervsejendommen.

En af de ting vi løbende analyserer er om erhvervslejemålet skal præsenteres sammen med konkrete visninger af anvendelsesmulighederne hvor vi ved hjælp af modeller viser hvordan en ombygning vil danne de optimale rammer for den enkelte erhvervslejer. Dette kan i nogle opgaver være netop den indsats, der viser den rigtige erhvervslejer, at erhvervslejemålet er et perfekt match til dem.

Vi aftaler altid de præcise markedsføringstiltag sammen med dig for den enkelte udlejningsopgave, da det sikrer de præcise rammer for hvad der er aftalt angående mål og økonomiske rammer. Vores markedsføringsprodukter kan justeres op og ned i forhold til hvilke økonomiske rammer du stiller til rådighed for os og vil altid være en udbygning af vores standardpakke så der er en samlet rød tråd for markedsføringen af din udlejningsejendom / erhvervslokaler. En af de produkter man kan tilvælge er, at vi udvidder målgruppe analysen til vores samarbejder med flere af Danmarks største mediebureauer og sammen udarbejder en individuel strategi og plan for markedsføringen af din udlejningsopgave, med fokus på den ideelle målgruppe. En indsats, der sikrer maksimal eksponering, branding og opmærksomhed for ejendommen. Vi udarbejder altid et særskilt webunivers for din udlejningsejendom (med SEO optimering på udvalgte målgrupper og søgninger) og sikrer opmærksomhed via annoncer, presseomtale og digitale medier på baggrund af de planlagte initiativer sammen med dig.

Udover at udøve salgsarbejdet digitalt, i arbejdet på at finde den optimale erhvervslejer til dig, vil det også altid være understøttet af en offline approach hvor relevante målgrupper bliver behandlet igennem funnels og præsenteret for din udlejningsejendom telefonisk samt ved fremvisninger og præsentationer.

Gottlieb+Partners er lige deling erhvervsmægling og strategisk rådgivning

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder for udlejning af:

 • Erhvervsejendomme
 • Kontorejendomme
 • Erhvervsejerlejligheder
 • Lager, industri og logistikejendomme
 • Hotelejendomme
 • Butiksejendomme
 • Butikker og restauranter
 • Butikscentre

Vi leverer strategisk ejendomsoptimering og planlægger løsningerne, så de matcher hver enkelt kunde og opgave i forbindelse med udlejning af erhvervsejendomme.

Vi kommer gerne tæt på vores kunder – så tæt, at vi kan få indgående kendskab og give nærværende sparring samt få de overraskende og utraditionelle ideer, der skaber maksimalt potentiale for alle parter.

I et samarbejde vil Gottlieb+Partners A/S sammensætte det team af rådgivere, analytikere, ejendomsmæglere og komplementære kompetencer, der kan sikre optimal drift, logistik, indretning og økonomi i enhver type erhvervsejendom.

Se vores erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje