Globetrotterhuset – Hedegaardsvej 88

Dato: 7. juni 2024

Img 3481

Vi er netop blevet valgt af Wihlborgs til at udleje kontorlejemål i Globetrotterhuset. Ejendommen er en tidligere SAS ejendom, men har de senere år fungeret som et moderne flerbrugerhus. Wihlborgs købte ejendommen i 2022 og udviklede herefter en udviklingsplan for ejendommens identitet – og resultatet er blevet fantastisk.

Vi deltog i går til åbningsreception af de nye fællesarealer, hvor den bæredygtige ombygning blev præsenteret. Der vil i den forbindelse også blive udviklet et nyt fleksibelt lejemålskoncept, som vi glæder os til at komme i gang med.

Ejendommens adresse er Hedegaardsvej 88, 2300 København S. Få meter fra ejendommen ligger Femøren Metrostation, hvorfra det er nemt at komme til Centrum samt Københavns Lufthavn. Ved ejendommen er der også gode parkeringsmuligheder. En ideel placering til den moderne virksomhed.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Vil du høre mere om Globetrotterhuset?

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.