Henrik Christophersen

Commercial Real Estate Advisor

MIM & MHM

+45 29 32 31 03

hch@gottliebpartners.dk

Henrik beskæftiger sig fortrinsvis med ejendomsrådgivning, søgeopgaver og salg af ejendomme.

Henrik har bl.a. en fortid som Associate Director hos Colliers International og som Area Manager hos kontornetværket Regus. Derudover har Henrik også over en længere årrække beskæftiget sig med hotelbranchen og hospitality generelt. Med dette CV bidrager Henrik med stor erfaring inden for Danmark samt internationalt, især når det kommer til større erhvervslejemål.

Uddannelsesmæssigt har Henrik en Masters i International Management (MIM) fra Portland State University og en Masters i Hospitality Management (MHM) fra Erasmus Universiteit Rotterdam.

I løbet af de sidste 20 år har Henrik bevist, at disciplin, professionalisme og et stærkt fokus på relationen mellem parterne er nøglerne til god kundeservice og tilfredse kunder.

Uanset hvilken dag på ugen det er, vil man møde Henriks ydmyge og professionelle tilgang til sit arbejde, hvor han formår at skabe stærke relationer mellem kunder og kollegaer.

Med sit skarpe og analytiske hoved, bidrager Henrik til Gottlieb+Partners fokus på at levere de rigtige løsninger og sikre at potentialer bliver indfriet.