Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

+45 40 50 04 00

jhe@gottliebpartners.dk

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Jeff har beskæftiget sig med stort set alle typer transaktioner og discipliner inden for erhvervsejendomme, men især med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder.

Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er også Jeff i en nøddeskal. Og ikke uden grund. Tillid og troværdighed, ærlighed og åbenhed er grundlæggende en del af Jeffs personlighed, og det belønner kunderne med stærke, langevarige relationer. Denne approach passer perfekt ind sammen med visionen for Gottlieb+Partners og vores måde at arbejde med lige deling erhvervsmægling og strategisk rådgivning.

I centrum er altid kundens unikke, individuelle behov, krav og ønsker – og at skabe den helt rigtige ejendomsstrategi og løsning for den enkelte kunde.

Nye trends og markedstendenser er en af de helt store interesser for Jeff. Markedet for erhvervsejendomme er dynamisk og i konstant udvikling, og det er essentielt at kunne spotte nye mønstre i markedet og i kundernes adfærd. Det kan Jeff, og den viden skaber optimale ejendomsløsninger.