Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 6.852 m2
Pris / m²: DKK 861
Driftsudgifter /m²: DKK 231
Årlig leje: DKK 5.900.000

A.P. Møllers Allé 65, 2797 Dragør

Produktionslejemål ved Københavns Lufthavn

Lejemålet er bl.a. yderst velegnet til fødevareproduktion

Lejemålet

Lejemålet er en samlet og moderne produktionsejendom på i alt 6.852 kvm med et grundareal på 13.823 kvm. Den blev oprindelig opført til Skolen for Luftfartsuddanelserne og i 2009 ombygget til Gate Gourmets hovedproduktion.
 
Arealerne er fordelt på 4.958 kvm produktion/lager, kontor på 330 kvm, kantine på 800 kvm, omklædningsrum på 406 kvm samt en kælder på 358 kvm. Kontorarealet kan anvendes til mødelokaler samt faste kontorpladser.
 
Ejendommen har en grøn profil med energimærke B.
 
Ejendommen er yderst velegnet til produktion (inkl. fødevareproduktion), da der kan opbygges et optimalt in & out flow. Derudover er der i dag installeret 25 håndvaske samt køle- og fryserum.
 
Der er i alt 22 ramper og 105 parkeringspladser på befæstet grund med SF-sten. Ramperne er i dag opdelt på 8 indgående ramper, 12 udgående ramper samt 2 ramper til affaldshåndtering.
 
Ejendommen er sikret med i alt 1.200 amp. ligesom der er nummerpladegenkendelse og 72 overvågningskameraer. Der er adgangskontrol på alle døre, elektriske porte samt hegn rundt om hele grunden. 
 
Indenfor kun 50m ligger syd hovedindgangen til Københavns Lufthavn med adgang ind til selve lufthavnen.
 
Der kan leveres forskellige plantegningsudgaver og lejemålet overtages istandsat efter nærmere aftale med udlejer.

Området

Ejendommen er beliggende i erhvervsområdet ved Lufthavn Syd. Placeringen tæt på lufthavnen, Københavns Centrum og motorvejsnettet giver ejendommen en unik og hurtig adgang til hele Storkøbenhavn, Sverige samt det resterende Danmark.
 
Dragør Kommuneplan 2009 samt Lokalplan 27 regulerer områdets planforhold. Der tillades værksteds-, kontor- og lagerformål samt liberalt erhverv og privat service og lign.
 
Området er kendt for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Derudover tilbyder området en række sportsforeninger, hvor medarbejderne har mulighed for at dyrke en bred palette af udendørs aktiviteter.

På 20 minutter kan man komme til København Centrum og det tager kun 7 min at komme til Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for den fremtidige lejer.

Beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomheden.

Derudover ligger der indenfor få kilometer grønne og rekreative områder ved Dragør Havn samt Amager Strandpark.

Naboerne til ejendommen er bl.a. Dining Delux, Sunclass Airlines A/S, Sixt, Nordic Stone Design, Framehouse, Loop, Pro Workout og HEVEA.

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler og Valuar MDE

Man kan ikke sige erhvervsejendomme uden at sige Thomas Gottlieb. Hans stærkeste force er, at han er progressiv, iderig og god til at se muligheder og spændende løsninger. Ting skal lykkes, og Thomas bliver utrætteligt ved, indtil den optimale ejendomsløsning er på plads.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)