Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 272 - 576 m2
Pris / m²: DKK 550
Driftsudgifter /m²: DKK 200
Årlig leje: DKK 149.600 - 343.050

Byageren 9, 2850 Nærum

Kontor eller lettere produktion

fra 272 m²

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Nærum nord for København. Nærum er en del af Rudersdal Kommune, som er kendetegnet ved et balanceret mix af boligområder med boligejendomme og villakvarterer og mindre områder med erhverv. Flere større virksomheder har afdelinger her, og blandt andre har Shell, Brüel & Kjær og Willis deres danske hovedsæde i Nærum.

Byen er delt i øst-vest af Helsingørmotorvejen og i nord-syd af Skodsborgvej, så der er rigtig hurtig adgang til København og resten af Sjælland.

Der er ligeledes gode forbindelser med offentlig transport – S´busserne har stoppested i Nærum, lokalbusser forbinder Nærum med Kongens Lyngby og Nordsjælland, og endelig er der lokalbanen, som kører mellem Nærum og Jægersborg Station, hvor der kan skiftes til S-togs forbindelser.

Lejemålet

Ejendommen er opført i 1992 og har et flot indgangsparti af glas, hvide vinduesrammer og gule mursten.

Bygningen er en flot, mindre domicilejendom i to etager samt kælder. Ejendommen har tidligere været anvendt til mindre laboratorium og har status af produktionsejendom. Der er dog en forventning om, at kommunen vil acceptere en ændring i anvendelsen til kontorejendom.

Lejemålet er på i alt 681 m² fordelt med 304 m² i stueeagen, 272 m² på 1. sal og 105 m² i kælderen. Lejemålet kan lejes etagevis.

Lejemålet er indrettet med storrum samt lokaler i varierende størrelser. Til lejemålet hører 5 toiletter samt 3 omklædningsrum med badefaciliteter.

Ejendommen er omkranset af en fast belægning med gode parkeringsforhold. Desuden er der en carport med plads til 7 køretøjer samt cykelparkering.

Da ejendommen har været benyttet til produktionslokaler, er der installeret udsugningskanaler hele vejen rundt. Desuden har ejendommen vareelevator godkendt til en belastning på op til 630 kg.

Det er muligt tillige at leje naboejendommen Byageren 11, som har samme ejer. 

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)