Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Vestjylland
Salgspris: DKK 8.250.000
Driftsudgifter: DKK 81.738
Afkast: 9.28 %
Areal: 1.139 m2
Grundareal: 4.137 m2

Centervej 1, 6880 Tarm

Boxejendom og Tankanlæg

Boxejendom på ialt 1.139 kvm. og Tankanlæg udlejet til Dansk Outlet og UNO-X

Området

Ejendommen er beliggende i Tarm der er en stationsby i Vestjylland med 4.040 indbyggere. Byen ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune lidt syd for Skjern Å og hører til Region Midtjylland.

Ejendommen ligger nordligt i Tarm med direkte forbindelse til de resterende byer i kommunen.

Tarm er præget af administration, handel, uddannelsesinstitutioner, en række store og mellemstore erhvervsvirksomheder og kort afstand til store naturområder med skove, vandløb og ikke mindst Skjern Å-dalen.

Tarm er en af de byer kommunen har udvalgt til også fremover at skulle have godkendelse til pladskrævende varer, hvilket man ønsker realiseres ved handelsområder i udkanten af byen.
 

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i den del af Tarm, der kaldes for Åboulevarden, som er en central trafikåre, der forbinder det omkringliggende boligområde med centrum af byen og de resterende byer i kommunen.

Beliggenheden betyder, at der i nærområdet er et stort kundegrundlag til butikkerne, ligesom det også er en af de tilfartsveje, der dagligt har meget forbipasserende trafik ind og ud af byen, som er med til at sikre et højt besøgstal og en god beliggenhed. 

Den del af Åboulevarden, som Centervej er beliggende på anvendes i dag af en række forskellige butikker og fast-food butikker hvilket gør, at området er et af de potentielle kunders foretrukne indkøbsområder. De omkringliggende erhverv tæller blandt andet Tarm Bogtryk, Løvbjerg, Standind, DinLegetøjsButik, Vinderslev Automobiler, Tulip Timeout og Bjergs Båd og Bilservice.

 

Ejendommen

Ejendommens samlede tinglyste areal er på 1.139 m² beliggende på en 4.137 m² stor grund.

Det er en god og solid boxejendom opført i 2002 i mursten med tag af cementsten og minimal vedligeholdelse.

Box-ejendommen består af to ejendomme på henholdsvis 140 og 992 m², der i dag fungerer som et samlet lejemål. Der er mulighed for opdeling i to separate lejemål såfremt en fremtidig lejer ønsker dette. Der er store vinduer ud mod parkeringspladsen og lokalerne er rummelige med plads til pladskrævende varegrupper. I ejendommen er der personalerum og personaletoilet for de ansatte.

Tankstationen er beliggende på 250 m² med nedgravede tanke til selvbetjeningsautomaterne.

På grunden er der gode parkeringsforhold, som anvendes af de mange besøgende samt af personalet. 

Et meget stort ABC Supermarked er beliggende ved siden af ejendommen, hvilket er med til at tiltrække besøgende og kunder til området.

Der er i dag to lejere:

UNO-X og Dansk Outlet som begge er lejere med en stærk bonitet.

Matrikelnummeret er 66A TARM BY, EGVAD.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)