Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 400 - 3.060 m2
Pris / m²: DKK 1.150
Driftsudgifter /m²: DKK 251
Årlig leje: DKK 460.000 - 3.519.000

Delta Park 40, 2665 Vallensbæk Strand

Kontorlejemål i veletableret erhvervspark i Vallensbæk

Vallensbæk Company House ligger 20 minutter fra København Centrum med meget kort afstand til både motorvej og offentlig transport.

Lejemålet

Lejemålenes størrelse kan varriere fra 400-3.060 m2.

Ejendommen er cerftificeret med DGNB-Gold, som sikrer at ejendommen har de højeste standarder indenfor bæredygtighed og indeklima.

Lejemålene bliver skæddersyet til den enkelte lejer. På den måde sikrer man lejerne et lejemål af den højeste kvalitet. Lejemålene bliver tilpasset lejerne af udlejer selv, men også med hjælp fra dygtige indretningsarkitekter, som er bekendte med ejendommen.

Mange af faciliteterne på ejendommen er fælles for lejerne, som derfor er med til at styrke de sociale netværk.

Ejendommen har en lækker kantine, et indbydende receptionsområde samt et mødecenter.

Området

Lejemålet er placeret i det populære Delta Park i Vallensbæk. Området består af flere kontorejendomme samt grønne områder. Blandt andet ligger Copenhagen Golf Center i nærområdet.

Vallensbæk Kommune har ca. 16.600 indbyggere og er en kommune, der i højere grad består af erhvervsområder. Dog rummer kommunen alle muligheder for at bo, leve og arbejde – uanset alder. Generelt er Vallensbæk Kommune en erhvervsvenlig kommune med plads til mange forskellige typer virksomheder. Der er ambitoner for erhverv og det kommer også til synlighed i kommunens udviklingsstrategi.

Området er reguleret af lokalplan 79 „Boliger og erhverv på Delta Park“ samt Kommuneplan 2021 (3-E5), der tillader at bygge op til 12 etager på området.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)