Fredensvej 42 (1)
Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Salgspris: DKK 28.000.000
Driftsudgifter: DKK 278.493
Afkast: 3.60 %
Areal: 971 m2
Grundareal: 1.146 m2

Fredensvej 42, 2920 Charlottenlund

Boligudlejningsejendom i Charlottenlund

Ejendommen har en ledig bolig og er i yderst god stand
Dsc04328 Fredensvej 42 (1) 1.tv (2) 1.th 1.tv St.th. (2) Fredensvej 42 (3) Fredensvej 42 (2)

Ejendommen

Boligudlejningsejendom i yderst god stand på i alt 971 m² ekskl. kælder på 316 m2. Ejendommen har et grundareal på 1.146 m2. Ejendommen er oprindeligt opført i 1897 og har været familieejet i en længere årrække.

Ejendommen sælges med en tidsbegrænset lejekontrakt – der bliver således en ledig lejlighed pr. 15.11.2025.

Ejendommen er et småhus og indeholder 6 beboelsesenheder og2 klubværelser, der alle er løbende renoveret tid samt 2 erhvervsenheder med et samlet boligareal på 822 m2 og et erhversareal på 149 m2.

Skifertaget er fra 2010 og facaden fremstår i god vedligeholdt stand med nyere termovinduer, hvoraf de fleste blev udskiftet i 2011.

Ejendommen er fuldt udlejet og enhederne er i størrelserne 43 m2 – 140 m2. Samtlige lejligheder fremstår ny-renoverede med flotte gulve og smukke stukke.

Alle lejligheder har nye køkkener og nye badeværelser, individuelt tilpasset i form og stil til lejlighederne. Dog har de to studielejligheder dele-bad i kælderen.

Haven fremstår ligeledes yderst velholdt med belægninger i Holmegårdssten og med ældre smuk beplatning. Der er to udhuse og privat parkeringsplads på ejendommen, som iøvrigt er sikret med kamera. Det vurderes at kælderen kan optimeres med et yderligere lejebærende areal.

Der er ikke tilbudspligt.

Området

Charlottenlund er beliggende ved Øresundskysten, som er en del af Gentofte kommune, der har godt 74.000 indbyggere. Charlottenlund er en økonomisk ressourcestærk bydel og ét af de mest velhavende områder i Danmark. Generelt har Gentofte kommune gennem årtier været landets rigeste målt på husstandsindkomster og friværdier.

Gentofte kommune er desuden præget er utrolig skøn natur. Udover Bellevue Strand og Charlottenlund Fort er Dyrehaven, Bernstorffsparken samt Charlottenlund Slot og slotshave attraktive områder, hvor friluftslivet kan udfoldes.

Desuden er der et rigt handelsliv blandt andet på Hellerup Strandvej og Jægersborg Allé.

Området, hvor ejendommen er beliggende, er reguleret af Kommuneplan 3.B7, Fredensvej.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)