Dsc01734
Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 187 m2

Frederiksholms Kanal 1, 1220 København K

Kontor i City

Med udsigt til Christiansborg og kanalerne
Dsc01739 Dsc01684 Dsc01688 Dsc01693 Dsc01696 Dsc01699 Dsc01703 Dsc01708 Dsc01712 Dsc01715 Dsc01719 Dsc01724 Dsc01734

Lejemålet

Lejemålet har et areal på 187 m2 og er beliggende på 1. sal i flot ejendom med erhverv i stueetagen og boliger i resten af ejendommen.

Lejemålet fremstår rigtig præsentabelt med flotte dannebrogsvinduer, fyldningsdøre, højt til loftet, flotte trægulve og en hyggelig brændeovn i det ene lokale.

Lejemålet er indrettet med lille entre med adgang til toilet og indgang til stort fælles kontor. Herfra er der adgang til køkken med spiseplads og en formidabel udsigt til Christiansborg og Frederiksholms Kanal.

Det store fælleskontor er forbundet via en meget stor gang, hvor det er muligt at indrette et par arbejdspladser, til et mindre kontor. Fra gangen er der adgang til stort toilet med badefaciliteter og ikke mindst ejendommens elevator.

Endelig er der fra det sidste kontor adgang til lejemålets egen store terrasse med udsigt til Magstræde og byens puls. Et oplagt sted til sommerens fredagsbar.

Lejemålet appellerer til den kræsne lejer, der ønsker en beliggenhed i byens centrum.

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende på hjørnet af Frederiksholms Kanal og Nybrogade med udsigt til Christiansborg og Frederiksholms Kanal.

Lejemålet er beliggende i det skønne gamle København med små butikker, dejlige caféer og gode restauranter lige rundt om hjørnet.

Frederiksholms Kanal løber lige nedenfor lejemålet, hvor også café Katz er beliggende.

Med ganske få meter til bus og Metro og blot få minutters gang til Strøget, Rådhuspladsen, Nationalmuseet, Tivoli og meget mere, kan beliggenheden ikke blive meget bedre.

Et ideelt sted for tiltrækning af de gode medarbejdere.

Din ansvarlige mægler

Henrik Christophersen

Commercial Real Estate Advisor

MIM & MHM

Henrik besidder et skarpt og analytisk hoved og leder altid efter at forløse et potentiale. I løbet af de sidste 20 år har Henrik bevist, at disciplin, professionalisme og et stærkt fokus på relationen mellem parterne er nøglerne til god kundeservice og tilfredse kunder. Henrik beskæftiger sig fortrinsvis med ejendomsrådgivning, søgeopgaver og salg af ejendomme.