Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 751 - 1.761 m2
Pris / m²: DKK 750
Driftsudgifter /m²: DKK 97
Årlig leje: DKK 563.250 - 1.320.750

Herlev Hovedgade 201 A & B,, 2730 Herlev

Kontorlejemål med mange muligheder

Meget synlig beliggenhed på indfaldsvej til København

Beliggenhed

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum. Herlev har som en del af bymidten et meget populært erhvervsområde.

Herlev er kendt for at være en særdeles erhvervsvenlig kommune, da 70 % af virksomhederne anbefaler andre at placere sig i kommunen. Dette betyder også, at kommunen har kunnet udvidde erhvervskvadratmeterne med over 36 % for at imødekomme efterspørgslen.

Den seneste lokalplan sikrer, at man også i fremtiden vil kunne leve op til de stigende krav moderne virksomheder stiller til erhvervslokaler og deres omgivelser.

Den nye Letbane Ring 03 får station i bymidten, hvilket vil udvikle bylivet yderligere. Herlev Hovedgade er bindeleddet mellem alle byerne helt fra Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Måløv, Ballerup og via Herlev helt ind mod København Nordvest.

Der er muligheder for nogen skiltning ud mod vejen ligesom ejendommen er tæt beliggende på bus / tog samt motorvejsnettet.

Lejemålet

Lejemålet er et fleksibelt og attraktivt kontorlejemål på ialt 1.761 m² fordelt på to etager med en intern trappe.

Lejemålet er placeret i en velbeliggende ejendom, med et industrielt udtryk og med rigtig god synlighed fra Frederikssundsvejen og Herlev Bymidte.

Lejemålet er indrettet med flere storrum, cellekontorer, møderum, kantine, toiletter og egen tagterrasse.

Rundt om hele lejemålet er der store vinduespartier, som giver et yderst godt lysindfald, der er med til at skabe et godt og imødekommende arbejdsmiljø.

Der er parkering omkring hele ejendommen til brug for ejendommens ansatte og besøgende.
Ejendommen er pæn, velholdt og i god stand.

Et lejemål som er yderst velegnet til kontor, showroom eller klinik.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)