Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: Nordsjælland
Salgspris: DKK 82.000.000
Driftsudgifter: DKK 2.009.188
Afkast: 0.23 %
Areal: 3.807 m2

Hørsholm Park 1-16, 2970 Hørsholm

Restejerlejligheder - stærk frasalgs case

Investeringscase med Portefølje af 35 restejerlejligheder - Base case IRR på 5,9 % henover investeringshorisonten

Executive Summary – investeringscasen

  • Business case egenkapitalforrentning (IRR) udgør 5,9% p.a. uden gearing og før skat
  • Restejerlejlighedsportefølje 3.807 m2 fordelt på 35 lejligheder á 3 –4 værelser mellem 63 m2 op til 116 m2
  • Købesum 82,0 mkr. svarende til 21,5 tkr. pr.m2
  • 63% af lejekontrakterne er indgået for 40 år siden eller derover hvilket giver mulighed for frasalg indenfor en kortere periode
  • Absolut bedste beliggenhed i Hørsholm / Rungsted midt i rekreative områder og tæt på offentlige transportmidler, skoler og fritidsaktiviteter
  • Investeringscasens rationale bygger på en solid frasalgs-case, hvor ejerlejlighederne istandsættes og frasælges i takt med delediggøresBusiness base casen tager afsæt i en konservativ skønnet frasalgsperiode på 15 år og en initial salgspris på 34 tkr. pr.m2

Beliggenhed

Hørsholm ligger smukt placeret i de nordsjællandske egne omkranset af Rungsted Kyst, Vedbæk og Kokkedal.

Hørsholm kommune har sidste år udviklet en prognose for de kommende år, hvor der forventes en stigning i flere aldersgrupper, hvor både de 0–2-årrige, de arbejdsdygtige mellem 25–64 samt de ældre vil stige over de kommende 5 år. Den arbejdsdygtige aldersgruppe mellem  16–64 er ligeledes den største i 2019 og fylder lige under 50 % af det samlede  indbyggertal, imens det lidt yngre- samt pensionistsegmentet også er godt  repræsenteret.

Sammenligner man den disponible indkomst i landets kommuner, finder vi  Hørsholm kommune i toppen sammen med naboerne Gentofte, Rudersdal og Allerød med en gennemsnitlig årlig indkomst på 380.000 kr. pr. indbygger over 14 år, hvilket vidner om en sund og bæredygtig økonomi i en af landets mest  eftertragtede kommuner.

Det rige kulturliv giver anledning til en masse aktiviteter  for alle, da både naturen, kulturhuset Trommen og de  gennemførte sports- og fritidscentre skaber en række  aktiviteter og kulturelle tilbud. Skolerne i byen er tilmed
nogle af de bedste i Danmark, og sætter stor ære i børn- og unges trivsel og faglighed i både folkeskolerne og gymnasiet.

Derudover er byen tæt forbundet med København, hvor  den smukke togstrækning langs kysten – samt Helsingør-  motorvejen på den anden side – skaber nemme forudsæt-  ninger for at komme hurtigt ind til storbyen eller videre ud  i det danske land.

 

Ejendommen

Hørsholm Park er velbeliggende tæt på Hørsholm bymidte  med gode offentlige busforbindelser og Rungsted Kyst station kun 1,5 km væk. Et stisystem forbinder ejendommen  med nærliggende butikker, Hørsholm Midtpunkt og Hørsholm Skole, som ligger lige ved siden af.

De tre boligblokke i Hørsholm Park er tegnet af arkitekt  Carl Frederiksen og blev opført i 1969 på ”den gamle  idrætsplads” af Danske Ingeniørers Pensionskasse (DIP).

De  i alt 199 boliger er fordelt på 16 opgange. Boligblokkene er  i 3., 4. og 5. sals højde, og derudover er der opført 86 små og 10 store garager, som beboerne kan leje.

På det omkringliggende areal er der gode parkering-  smuligheder for ejendommens beboere og gæster.

I kælderen ved nr. 1 er et fælles vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere. Cykelrum findes i gavlene ved alle  blokkene. Et større fælleslokale med borde, stole og service kan lejes af beboerne og en renoveret og ny legeplads med  petanque bane ligger på græsplænen ud for nr. 5.

De kantede boligblokke i grå og hvide farver får et godt  modspil af de mange grønne vækster i Hørsholm Park, og  de store birke-, lærke- og fyrretræer skaber atmosfære  og stil. Det samme gælder de blomstrende buske, hække,  rododendronbede og løgplanter i plænerne.

Alle opgange har elevatorer og boligerne opfylder et bredt  boligbehov for såvel ældre som yngre beboere.

Download prospekt for yderligere oplysninger om investeringscasen.
 

Din ansvarlige mægler

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)