Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 157 m2
Pris / m²: DKK 1.368
Driftsudgifter /m²: DKK 264
Årlig leje: DKK 214.776

Hovedgaden 16, 2970 Hørsholm

Butikslokale på Hørsholm gågade til leje

Butikslejemål på 157 kvm i lyse og flotte lokaler i Hørsholm

Lejemålet

Midt på Hørsholm Hovedgade udlejes butikslokaler på 157 kvm. 

Butikken er i dag én samlet butik, der kan opdeles i to selvstændige butikker / lejemål såfremt man ønsker dette.

Lejemålet fremstår pænt og er generelt i god stand.

Lejemålet er velindrettet med stort salgslokale med flotte parketgulve og to toiletter i stueetagen samt adgang til underetagen.

I en højloftet underetage er der lagerlokale og depotrum samt personalerum med køkkenfaciliteter. Der er elevator til og fra kælder til “kvist“.

Der er nem adgang til gratis parkering på begge sider af gågaden, der kan benyttes af kunder såvel som af medarbejdere.

Hovedejendommen er opført i 1969 i 3 etager og opdelt i ejerlejligheder. Ejendommen blev totalt renoveret og moderniseret i 2007. Butiksejerlejligheden udgør hele stueetagen og har en bred facade med gode udstillingsvinduer ud mod gågaden. 

Ejendommen er placeret i den pulserende del af gågaden i Hørsholm tæt på Illums Bolighus hvilket sikrer mange forbipasserende hver eneste dag.

Området

Hørsholm er en ressourcestærk kommune der ligger smukt placeret i de nordsjællandske egne omkranset af Rungsted Kyst, Vedbæk og Kokkedal.

Hørsholm kommune har i 2019 udviklet en prognose for de kommende år, hvor der forventes en stigning i flere aldersgrupper, hvor både de 0–2-årrige, de arbejdsdygtige mellem 25–64 samt de ældre vil stige over de kommende 5 år. 

Den arbejdsdygtige aldersgruppe mellem 16–64 er ligeledes den største i 2019 og fylder lige under 50 % af det samlede indbyggertal, imens det lidt yngre-samt pensionistsegmentet også er godt repræsenteret.

Sammenligner man den disponible indkomst i landets kommuner, finder vi Hørsholm kommune i toppen med en gennemsnitlig årlig indkomst på 380.000 kr. pr. indbygger over 14 år, hvilket vidner om en sund og bæredygtig økonomi i en af landets mest eftertragtede kommuner.

Der er et rigt kulturliv i kommunen hvilket anleder til en masse aktiviteter i og omkring gågaden i Hørsholm.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)