Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 600 - 8.596 m2
Pris / m²: DKK 150
Driftsudgifter /m²: DKK 90
Årlig leje: DKK 450.000 - 4.115.640

Kildebrøndevej 60, 2670 Greve

Detailejendom i Storkøbenhavn med eksponering mod motorvejen

Området tillader bl.a. salg af pladskrævende varegrupper. Man kan derved forestille sig ejendommen anvendt til alt indenfor blomster, biler og logistik.

Lejemålet

Lejemålet består af et detailareal på 3.996 m² samt et befæstet areal på 600 m² til showroom og 4.000 m² til parkering og logistik. Derudover er der gjort klar til drive-in servicering.
 
Arealet til administration, lager og personalefaciliteter udgør 240 m² og teknik 60 m². 
 
Det hele er samlet i en imponerende bygning i en glas- og stålkonstruktion, der gør at hele ejendommen er et betagende showroom ud mod den befærdede motorvej. Arealet er yderst velegnet til salgsområde og showroom med den naturlige, utrolig gode belysning.
 
Med direkte udsyn til Motorvej E47 får man en unik synlighed og sjælden god mulighed for eksponering og branding. 
 
Ejendommen er opdelt i åbne zoner og har et yderst avanceret klimaanlæg der muliggør  meget nøjagtig styring af temperatur og fugt (via vanding) i de forskellige zoner. Loftshøjden er 3m / 6m og er derved velegnet til pladskrævende varegrupper. 
 
Ejendommens opbygning gør, at bygningen generelt er nem og fleksibel at indrette for en ny lejer. 
 
Ejendommen har gode logistik- og adgangsforhold via en port der kan aflåses udenfor åbningstid. Ejendommen blev oprindeligt opført i 2002 for „PlanteRiget“ som salgsejendom og fremstår i dag i god vedligeholdmæssig stand.

Beliggenhed

Beliggenhed med direkte eksponering ud til den største trafikåre i Danmark med over 1 mio. passerende potentielle kunder hver uge. 
 
Ejendommen ligger lige op ad Motorvej E47 med direkte adgang via Exit 27. Der er derved direkte forbindelse til et centralt geografisk knudepunkt og det resterende Danmark. Derudover er der busforbindelser, som sikrer at medarbejdere og besøgende nemt kan komme til og fra s-togs nettet.
 
Kundeoplandet er betragteligt og indenfor en radius på 2 km omsætter blomsterforretninger mm. alene for kr. 100 mio. Andre virksomheder tæt på er bl.a. Anchers Havecenter, Golf Experten, Andersen og Martini, Lemvigh-Müller, Waves shoppingcenter, Ilva, BAUHAUS & Harald Nyborg.

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler og Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)