Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 1.170 - 4.773 m2
Pris / m²: DKK 695
Driftsudgifter /m²: DKK 350
Årlig leje: DKK 813.150 - 2.914.275

Lundtoftegårdsvej 93, 2800 Kgs. Lyngby

Kontorlejemål velegnet til domicil

I „Science City“ Lyngby udlejes kontorejendom på ialt 3.605 kvm plus kælder - der medfølger 98 p-pladser til ejendommen

Lejemålet

Lejemålet er i alt på 3.605 kvm kontor fordelt på 3 etager samt en kælder på 1.168 kvm. Det er muligt at opdele lejemålene, da ejendommen er yderst velegnet som flerbrugerhus.

Der er tilknyttet viceværtsservice til lejemålet hvor det dygtige og imødekommende team af viceværter sørger for den daglige drift og vedligeholdelse. 

Ejendommen er velegnet som domicilejendom, da lokalplanen giver mulighed for kontor, lettere produktion, showroom, undervisning og forskning.

Når man kommer ind i ejendommen bliver man budt velkommen af et stort, flot og lyst receptionsområde. Der er direkte udgang til terrasse fra receptionen.
Lejemålets arealer er moderne indrettet, åbne og lyse. Der er lyse gulvtæpper i noget af arealet og trægulve samt produktionsgulv i det resterende. Det er muligt at indrette kontorarealerne som cellekontorer, storrumskontorer eller en blanding afhængig af jeres behov.

Stueplanet består af 1.265 kvm og indeholder møderum og et stort auditorium velegnet til møder og arrangementer. 1. og 2. etage omfatter hver 1.170 kvm og er i dag fordelt med cellekontorer og storrum. Underetagen er fordelt på 1.168 kvm med god loftshøjde og nem til- og frakørsel.

Der er elevatorer imellem etagerne udover flere trappeopgange. Der medfølger 98 parkeringspladser til ejendommen.

Beliggenhed

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed midt i „Science City“ Lyngby meget tæt på motorvejsnettet, centrale buslinjer og den kommende Letbane ved Lundtofte Station.

Beliggenheden sikrer derved hurtig og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til København Centrum, Københavns Lufthavn samt det resterende Storkøbenhavn.

Omkring „Science City“ Lyngby er der en optimal blanding af erhverv, boliger, studieboliger, undervisning, forskning samt detailhandel, hvilket har medført at beliggenheden er kendt for, at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i området er bl.a. DTU, Hempel, Azelis Denmark, Aurora Group, Zleep Hotel Lyngby, Formula Automobile & Pumpegruppen. 

Ejendommen er beliggende i Lyngby-Taarbæk kommune, hvor det blandt andet er målet, at Lyngby skal være en af Europas førende videns- og universitetsbyer med et forsknings- og uddannelsesniveau i verdensklasse. Et centrum for innovation og udvikling af videnstunge erhvervsklynger samt en attraktiv hub for både nationale og internationale talenter præget af høj livskvalitet.

Derudover er Lyngby en yderst attraktiv handelsby med omkring 50.000 indbyggere i hele kommunen. Byen har alle tænkelige handelsmuligheder og et attraktivt kulturliv. Ikke uden grund kaldes området også ”Det grønne område” med Lyngby Sø, Dyrehaven, Sorgenfri Slot m.m. liggende i kommunen.

Det er let at komme til og fra Lyngby – motorvejsnettet forbinder området til Storkøbenhavn samt hele Danmark, S-togslinjer og busser kører fra Jernbanepladsen, lokaltoget kører gennem Lyngby fra Jægersborg til Nærum og endelig kommer Letbanen til at have sin endestation tæt på DTU.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)