Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Jylland
Salgspris: DKK 12.500.000
Driftsudgifter: DKK 135.895
Afkast: 7.09 %
Areal: 996 m2

Marsvej 23, 8960 Randers

Boxejendom

Fuldt udlejet investeringsmulighed i populært centerområde

Ejendommen

Ejendommens samlede tinglyste areal er på 996 m² og er en del af en ejerforening med 3 jerlejligheder.
 
Ejendommen er fra år 2000 og er opført i etagehøje betonelementer og med tag med hælding beklædt med tagpap.
 
Ejendommen er en typisk velbygget boxejendom indrettet med stort salglokale/showroom og tilhørende lager og personalefaciliteter.
 
Området giver gode muligheder for skiltning både foran og bagved ejendommen hvilket er med til at sikre en god eksponering for lejeren.
 
Der er gode parkeringsforhold i direkte forbindelse med ejendommen med pladser, som besøgende såvel som medarbejdere frit kan disponere over.
 
Området som ejendommen er beliggende i er et populært handelsområde, der anvendes af en række forskellige detailvirksomheder hvilket er med til at tiltrække kunder til forretningerne.

Området er desuden velegnet til virksomheder med pladskrævende varegrupper.
 
Den nuværende lejer er Vordingborg Køkkenet A/S, der har en stærk bonitet og som har været lejer siden 2000.
 

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i den del af Randers, der kaldes for Paderup, som er den sydlige del af byen med stor aktivitet indenfor detailhandel.
 
Kundegrundlaget er meget stort til butikkerne, da området er et handelsområde for Randers by og oplandet. Beliggenheden er tæt på den nordjyske motorvej med gode adgangsforhold. Derudover er der også en række busforbindelser tæt på beliggenheden.
 
De omkringliggende erhverv tæller blandt andet ILVA, Harald Nyborg, BilligBlomst, Elgiganten, Randers Storcenter, Danish Crown, Memphis Mansion, Skousen, H&M, Lidl, thansen og Bilka.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)