Fakta
Ejendomstype: Bolig & Erhverv
Landsdel: Midtsjælland
Salgspris: DKK 11.000.000
Driftsudgifter: DKK 85.544
Afkast: 3.64 %
Areal: 321 m2
Grundareal: 363 m2

Nørregade 13, 4600 Køge

Blandet bolig- og erhvervsejendom

Bedste beliggenhed i centrum af Køge

Beliggenhed

Køge er en by i vækst. En af Danmarkshistoriens største byudviklingsprojekter, håndteret af Køge Kyst, Køge Kommune og Realdania By & Byg, er ved at gennemføre en udvidelse af byen med ny infrastruktur, mere erhverv samt flere detailhandelsbutikker og privatboliger. 

Udover Køge Kyst-udvidelsen danner Køge også ramme om opførelsen af Sjællands Universitetshospital, højhastighedstog med direkte forbindelse mellem Ringsted-Køge-København, en udvidelse af motorvejen og udvikling af erhvervsområdet Køge Nord.

Investeringsejendommen er beliggende på gågaden i det populært område i Køges charmerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulisse.

Helt specifikt er her tale om Nørregade tæt på Kirkestræde, som er et af Køges mest historiske stræder – blandt andet med Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 og Køge Kirke med sit oprindelige kirketårn fra 1324 og de smukke, klassiske kalkmalerier.

Det er også området med Køges karakteristiske byhuse og erhvervslejemål, der i dag er moderniserede og restaurerede til perfektion. Et kvarter for dem der gerne vil have en central placering i Køges gamle bymidte.

Ejendommen

Ejendommen, som er fra 1827, er opdelt i to bygninger, som er opført i mursten med gulpudsede facader og med tegltag. 

Forhuset indeholder et erhvervslejemål på 95 m² udlejet til detailhandel og et boliglejemål på 120 m² fordelt over to etager. Baghuset har et boliglejemål på 106 m² ligeledes fordelt på to etager. 

Ejendommen er moderniseret og rigtig flot vedligeholdt. Vinduerne er udskiftet i 2017, taget mod gårdhaven er fra 2018 og alle facader er renoveret og malet ligeledes i 2018. 

I forhuset er badeværelset fra 2007 og køkkenet fra 2003. Baghuset er generelt renoveret med blandt andet nyt køkken og badeværelse i 2007. 

Til ejendommen hører fantastisk gårdhave til fællesbrug for lejerne. Til baghuset er privat baghuset.

I erhvervslejemålet er kitchenette i baglokale og to toiletter med adgang fra gården. 

Ejendommen ligger i den mest befærdede gågade, som strækker sig  fra Torvet og til Køge Station.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)