Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Sydjylland
Areal: 690 m2
Pris / m²: DKK 795
Driftsudgifter /m²: DKK 182
Årlig leje: DKK 548.550

Nørremarksvej 8, 6760 Ribe

Velbeliggende butiksejendom

Gottlieb+Partners har denne butik med stort kundegrundlag til leje. Butiksejendommen er opført i 1998 og består af i alt 690 m2. Arealet fordeler sig med et større indgangsparti og ét stort butiksareal, bagest i bygningen er to lagre, køle- og fryserum, teknikrum, toilet, garderobe og køkken.

Beliggenhed

Lige uden for Ribes bykerne er der skabt et mindre men attraktivt og meget velfungerende butikscentrum.

Samlingen af butikkerne og de særdeles gode tilkørselsforhold tiltrækker mange handlende.

Alene i Ribe og opland er der et aktivt kundeunderlag på ca. 100.000 borgere.
  

Butikslejemål

Butiksejendommen er opført i 1998 og består af i alt 690 m2. Arealet fordeler sig med et større indgangsparti og ét stort butiksareal, mens der bagest i bygningen er to lagre, køle- og fryserum, teknikrum, toilet, garderobe og køkken med opholdsfaciliteter for medarbejdere.

Det præsentable indgangsparti er opført i glas, hvilket giver et flot lysindfald i butikken. Her er der plads til udstillings- og tilbudsvarer, man gerne vil fremhæve ekstra, ligesom der også er fine muligheder for synlig skiltning på facaden.

Ejendommen er i fin stand og egner sig perfekt som butiks- og udstillingsareal. Det store, åbne butikslokal muliggør mange forskellige set-ups og indretninger. Den tidligere lejer var en af Danmarks største dagligvarediscountkæder, så for dagligvarebutikker er dette en ’plug-and-play-løsning’.

Generelt kan lejemålet fint benyttes af alle brancher og til alle formål.

Til lejemålet hører særdeles gode parkeringsforhold, der er placeret lige ved indgangen til butiksarealet. Samtidig er her to timers gratis parkering, 11 buslinjer og stoppested ved butikken.

Grunden, der hører til ejendommen, er på i alt 2.245 m2. I henhold til lokalplanen er det ikke muligt at udvide butikkens areal.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)