Sølystvej (1)
Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Vest- og Sydsjælland
Salgspris: DKK 3.000.000
Driftsudgifter: DKK 31.265
Areal: 404 m2
Grundareal: 521 m2
Brugerejendom

Sølystvej 1, 4450 Jyderup

Erhvervsejendom

Virkelig velholdt ejendom i centrum af Jyderup
199 Sølystvej (1) Sølystvej (1) Sølystvej (3) Sølystvej (4) Sølystvej (5) Sølystvej (6) Sølystvej (7) Sølystvej (8) Sølystvej (9) Sølystvej (10) Sølystvej (11) Sølystvej (12) Sølystvej (13) Sølystvej (14) Sølystvej (15) Sølystvej (16) Sølystvej (17) Sølystvej (18) Sølystvej (19) Sølystvej (20) Sølystvej (21) Sølystvej (22) Sølystvej (23) Sølystvej (24) Sølystvej (27) Sølystvej (29)

Ejendommen

Utrolig velholdt ejendom med et erhvervsareal på 404 m2 fordelt på stueetage, 1. sal og meget højloftet, tør kælder samt en interegreret garage/lager på 62 m².

Ejendommen er fra 1974 og opført i mursten. Ejendommen blev total istandsat af sælger i 2002 og er løbende blevet vedligeholdt og opgraderet blandt andet med nyt eternittag i hhv. 2018 og 2021.

Ejendommen har været benyttet til apotek og er derfor forsynet med rullegitrer, sikkerhedsdøre og røgkanon. Der er nyere kabler overalt, netværksstik, LED-spots, moderne belysning og køling.

I stueetagen er stort, flot butikslokale med hvide vægge, hvidt listeloft og Amtigo-gulve. Baglokalet ligger i åben forbindelse til butikken, og herfra er der adgang til yderligere et disponibelt rum med vask og udgang til garagen/lager, adgang til handicaptoilet og nedgang til kælderen. Endelig er der en personaleindgang med trappe til 1. sal.

1. salen er indrettet med personalegarderobe, to kontorer, stort møderum/kontor der adskilles med en foldedør til køkkenet med spiseplads samt et toilet med badefaciliteter. Fra mødelokalet og køkkenet er der adgang til tagterrasse med udsigt til skoven.

Hele 1. salen er belagt med egetræsparketgulve – baderummet er dog belagt med vinyl.

Ejendommen har sit eget solcelleanlæg på 10 kW – anlægget er blot 3 år gammelt.

Alt i alt en ejendom velegnet til mange formål og lige til at flytte ind i.

Beliggenhed

Erhvervsejendommen er beliggende centralt i Jyderup, få meter fra stationen og busholdepladserne, men alligevel tæt på skøn natur.

Jyderup er en stationsby i Holbæk Kommune med ca. 4.350 indbyggere.

Byens kerne rummer butiksbygninger i to til tre etager og har udover dagligvarebutikker også forskellige detailbutikker, cafe´er og pizzaria m.m.

Byen er omgivet af villa- og industrikvarterer, med blandt andet virksomheder indenfor metal- og elektronikindustrien.

Jyderup ligger med de smukke skove og søer mellem Holbæks pulserende liv og det omfattende erhvervsliv i Kalundborg.
Infrastrukturen i Jyderup er rigtig god med nem adgang til og fra motorvejen og togdriften mellem København og Kalundborg.

Endelig er der flere buslinjer med udgangspunkt fra Jyderup station.

Jyderup har et stort kundegrundlag fra de omkringliggende villakvarterer med mange børnefamilier.

Jyderup bliver betjent med regionaltog til og fra København og Kalundborg, samt adskellige buslinjer.

Der er 27 km til Holbæk og turen til København kan gøres med tog på blot en times tid.

Din ansvarlige mægler

Ulla Nielsen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

Ulla er aldeles erfaren i branchen med sine 20 års arbejde med salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme. Ulla er meget struktureret og så besidder hun et enorm overblik. Ulla besidder stor know-how og hun behøver ikke at se tingene to gange.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)