Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 128 - 2.400 m2
Pris / m²: DKK 400
Driftsudgifter /m²: DKK 99
Årlig leje: DKK 51.200 - 1.320.000

Stensmosevej 22 -24, 2620 Albertslund

Centralt placeret kontor- og lagerlejemål

Industrielle kontorer i nyrenoveret ejendom

Lejemål

Lejemålene ligger i en moderne og nyrenoveret ejendom, hvor der udlejes kontorer og lokaler til let produktion og lager.
 
Lejemålene er fordelt på flere etager og er i mange forskellige størrelser. Der vil være mulighed for at finde et lejemål, der passer til netop Jeres behov.
 
Lejemålene kan opdeles i kontorer og lettere produktion med showroom og lager, som alle har nyt køkken samt nyetablerede toiletter og badefaciliteter.
 
De fleste af lejemålene er med særdeles gode lysindfald fra ovenlys- og sidevinduer, og flere har  spændende detaljer. Blandt andet en endevæg med kunst, flotte glasvægge og belysning med charmerende gamle gadelamper fra Rusland.
 
Grunden er indhegnet med videoovervågning, og har gode til- og frakørselsforhold samt gode parkeringsforhold. Lagerlokalerne findes i forskellige størrelser med op til 4.3 meters loftshøjde, og gode adgangsforhold via rampe og stor port.
 

Ejendommen

Lejemålene er beliggende i en større ejendom centralt i Albertslund på Københavns Vestegn.
 
Albertslund Kommune er en erhvervsvenlig kommune, som er en del af det erhvervspolitiske initiativ Greater Copenhagen, som arbejder for at fremme væksten i det østlige Sjælland og sydlige Sverige.
 
Der er således gunstige vilkår for erhvervsdrivende og rig mulighed for samarbejder på tværs af sektorer.
 
Dertil er der gode transportmuligheder for både medarbejdere og erhvervskørsel. Lejemålene ligger blot 500 meter fra Albertslund station, og i kort køreafstand fra Roskildevejen og Holbækmotorvejen, som giver hurtig adgang til det sjællandske motorvejsnet.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)