Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: København By
Salgspris: DKK 42.000.000
Driftsudgifter: DKK 1.392.703
Afkast: 6.98 %
Areal: 3.879 m2
Brugerejendom

Toftegårds Plads 2, m.fl., 2500 Valby

Portefølje af erhvervsejerlejligheder

34 enheder centralt beliggende i Valby udlejet til detail og liberalt erhverv

Ejendommen

Porteføljen af 34 erhvervsejerlejligheder er beliggende i to ejendomme fra hhv. 1930 og 1933, der administreres i samme ejerforening. Ejendommene er beliggende rundt om Toftegårds Plads, Valby.

Ejendommene fremstår i pæn, velvedligeholdt stand.

Erhvervsejerlejlighederne er primært beliggende i stueetagen, to af dem er dog beliggende på 1. salen, og et enkelt er udelukkende et kælderlejemål.

De enkelte lejemål fremstår i meget forskellig stand afhængig af branche – indvendig vedligeholdelse er lejers forpligtelse.

Af brancher kan i øvrigt nævnes tandlæger, børnehave, GLS-pakkeshop, restaurant, køreskole, spillehal, blomsterhandel, frisør, kosmetolog m.fl.

Se lejerlisten på side 5 for oplysninger om lejekontrakternes startdato, størrelser og nøgletal. For alle lejekontrakter gælder, at uopsigelighed er udløbet.

Der er parkering ude foran butikkerne, der har facade mod Toftegårds Plads  og ellers kan parkering ske i de omkringliggende gade.

Sælger oplyser, at der er planlagt udskiftning af tag til et samlet budget på DKK 27 mio., hvoraf  DKK 4.421.000 bliver pålagt denne portefølje.

Beliggenhed

Porteføljen er beliggende i to ejendomme, der er placeret rundt om Toftegårds Plads i Valby.

Valby er i en rivende udvikling, hvor attraktive bygninger og områder blomstrer op med især beboelsesejendomme.

Flere og flere bygninger skyder op, hvilket giver et særligt liv til Valby og omeng, der er vokset stødt de seneste år. Området fra Toftegårds Plads og helt ned til Ny Ellebjerg station, som i fremtiden kommer til at hedde København Syd, har tidligere være synonym med industrivirksomheder, men gennemgår i disse år en forandring med masser af nye beboelsesejendommen og forskellige typer erhverv.

Skråt overfor Toftegårds Plads på den tidligere F.L. Smidth-grund er idag en helt ny bydel med boliger, butikker og grønne pladser. Området tiltrækker både børnefamilier og de unge studerende.

Valby station er beliggende blot få hundrede meter fra ejendommen og flere buslinjer har stoppested ude foran ejendommen.

Endelig er der ikke lagt til rekreative områder i både Valbyparken og Søndermarken eller det hyggelig gamle Valby.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)