Vester Voldgade (12)
Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 282 m2
Pris / m²: DKK 1.950
Årlig leje: DKK 549.500

Vester Voldgade 8, 1552 København V

Kontorlejemål

Eksklusivt og præsentabelt i hjertet af København
Vester Voldgade (5) Vester Voldgade (15) Vester Voldgade (14) Vester Voldgade (12) Vester Voldgade (10) Vester Voldgade (11) Vester Voldgade (9) Vester Voldgade (8) Vester Voldgade (7) Vester Voldgade (6) Vester Voldgade (1) Vester Voldgade (2) Vester Voldgade (3) Vester Voldgade (4)

Lejemålet

Ejendommen, hvor lejemålet er beliggende, er en blandet bolig- og erhvervsejendom med erhverv i stueetagen og på 1. sal og boliger i resten af ejendommen.

Ejendommen er oprindelig fra 1895 med typiske tårne og spir. Ejendommen fremstår yderst præsentabel og flot med indbydende indgangparti, trappe og elevator til alle etager.

Når man træder ind i ejendommen via den smukke indgangsdør i mørkt træ, bliver man mødt af en flot, imponerende hall med mange unikke bygningsdetaljer og mossaikgulv.

Lejemålet er på i alt 282 m2 og er beliggende på 1. sal. Lejemålet er indrettet med en stor reception med adgang printerrum, 7 større og mindre kontorer/mødelokaler samt køkken med spiseplads.
I hele lejemålet er nyere vinduer, højt til loftet med flotte stukke og fyldningsdøre. Der er glasvægge i nogle af lokalerne, der medvirker til et godt lysindfald.

I kontorerne/mødelokalerne er gulvene belagt med mørke, slidstærke gulvtæpper.

Alt i alt et virkeligt flot og eksklusivt kontorlejemål.

Beliggenhed

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed med kort afstand til Rådhuspladsen, indre by, Strøget, Tivoli og ikke mindst offentlige transportmidler.

Metro og flere busforbindelser er indenfor kort afstand. Nærmeste metrostation ligger på Rådhuspladsen blot 200 m fra lejemålet.

Buslinjerne 2A, 5C og 250S har stoppesteder indenfor få hundrede meter ligesom Nørreport station med både S- og regionaltog ligger 500 meter fra Vester Voldgade.

Af parkeringshuse i nærheden skal nævnes Jernbanegade (350m), Industriens Hus (500m), Axel Tower (450) og Israels Plads (550m).

 

Din ansvarlige mægler

Henrik Christophersen

Commercial Real Estate Advisor

MIM & MHM

Henrik besidder et skarpt og analytisk hoved og leder altid efter at forløse et potentiale. I løbet af de sidste 20 år har Henrik bevist, at disciplin, professionalisme og et stærkt fokus på relationen mellem parterne er nøglerne til god kundeservice og tilfredse kunder. Henrik beskæftiger sig fortrinsvis med ejendomsrådgivning, søgeopgaver og salg af ejendomme.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)