Et badehotel, to ejendomsstrateger, tre parter

Dato: 19. august 2022

I projektet med salg af Melsted Badehotel har Gottlieb+Partners stået for salget af de ejendomme, der udgør Meldsted Badehotel. Vi fandt den rigtige køber, de rigtige forpagtere, fik forhandlet forpagteraftalen mellem køber og forpagter m.m. Handlen blev en realitet den 10. april 2018 og allerede den 1. maj var badehotellet med de nye forpagtere klar til at tage imod sæsonens gæster.

Sælger Claus Christian Hjorth Madsen udtaler:

“Vi er i nyere tid modnet med tanken om at sælge. Der har tidligere været interesserede investorer, men der har altid manglet den rigtige forpagtning til vores restaurant.

Jeg kender Gottlieb+Partners rigtig godt og ved, at de er dygtige ejendomsstrateger, der også har et fantastisk stort netværk. Det bliver deres netværk, der sikrer os den rigtige handel.

De bringer den succesfulde restauratør-duo fra Rungsted Golfklub på banen. To dygtige restauratører, der i nogen tid har drømt om at skifte golfklubben ud med f.eks. et badehotel. Samtidig får vi kontakt til en af Bornholms stærke pengemænd, Michael Almeborg, der gerne vil gøre sit for at bevare badehotellet på bornholmske hænder.

Gottlieb+Partners har samlet parterne til en trepartshandel: køber, sælger og forpagter. De har varetaget salget af de ejendomme, der udgør badehotellet, ligesom de har stået for forpagteraftalen mellem forpagterne og køber samt overdragelsesaftalen mellem forpagterne og sælger.

Det er karakteristik for Gottlieb+Partners, at de via deres strategiske tilgang til ejendomme kan se potentialer og muligheder for brede samarbejder. Deres stærke netværk er med til at skabe fundamentet for en unik handel og en solid konstellation, der også sikrer fortsat drift og videreudvikling af badehotellet. Noget, der var meget vigtigt for os”

– Sælger af Melsted Badehotel, Claus Christian Hjorth Madsen