Gottlieb+Partners er din erhvervsmægler & ejendomsrådgiver

Gottlieb+Partners er lige dele erhvervsmægling og strategisk rådgivning. Vi bistår med køb, salg, udlejning, genforhandling, sale og lease back og rådgivning inden for alle typer erhvervsejendomme.

Gottlieb+Partners Erhvervsmægler 2

Markedet for erhvervsejendomme står aldrig stille.

Derfor forholder Gottlieb+Partners sig altid afsøgende og opsøgende. Vi har mange års erfaring at trække på. Det giver os ro og overblik, og vi ryster ikke på hånden, når vi møder udfordringer sammen med kunden. Vi ved, at ikke alle svar ligger lige for og trives med udfordringer, der giver os mulighed for at udnytte vores netværks store spændvidde og skræddersy elegante løsninger med perfekt pasform til vores kunder.

Vi arbejder ikke ud fra en generisk rutine, men er altid på sporet af den optimale løsning. Den, der giver mening – ikke kun på bundlinjen, men også set i forhold til den virkelighed, vi befinder os i ikke bare i dag, men også i morgen og flere år fra nu. Det ligger i vores natur at løfte blikket og se det større perspektiv.

Fordi vi ser alle vores kunder som enestående, udvælger og sammensætter vi også vores teams, så de matcher hver enkelt kunde. Vi kommer nemlig gerne tæt på vores kunder! Så tæt, at vi kan få indgående indblik, give nærværende sparring og få de overraskende og utraditionelle ideer, der kan skabe maksimalt potentiale for alle parter. Vi kalder det strategisk ejendomsoptimering.

Mød vores erhvervsmæglere & medarbejdere
Ejendomme i København