lejerrådgivning - Gottlieb+Partners erhvervsmægler

Lejerrådgivning & genforhandling erhvervslejekontrakt

Lejerrådgivning er mere end blot at finde de rigtige lokaler.

Lejerrådgivning er mere end blot at finde de rigtige lokaler

Rådgivning af erhvervslejere

At finde et nyt domicil eller lejemål handler ikke bare om at finde de rigtige kontorlokaler eller produktions- og lagerfaciliteter til din virksomhed. Derfor bør du få lavet en analyse af hele din virksomheds lokalebehov, før I begynder at afsøge markedet og en dag flytter ind i jeres nye lokaler.

 

Et nyt lejemål skal have de rigtige faciliteter og beliggenhed

Det er vigtigt, at din virksomheds nye domicil har de rigtige faciliteter og den strategisk, rigtige beliggenhed, som kan styrke din virksomheds position i markedet og som sikrer en strømlinet produktion og samtidig tiltrækker medarbejdere med de rigtige kompetencer.

 

Et nyt lejemål er en stor og vigtig investering i fremtiden

At flytte din virksomhed til et andet lejemål eller domicil er en stor investering både økonomisk og tidsmæssigt.

I kraft af vores indgående markedskendskab og evne til at forstå din virksomheds lokalebehov, kan du være sikker på, at din virksomheds nye lejemål eller domicil lever op til alle jeres ønsker og krav.

 

Vi afsøger markedet, så du kan fokusere på din virksomhed

Hvis du er i markedet efter et nyt erhvervslejemål, hjælper vi dig med at afsøge markedet og deltager også gerne i lejeforhandlingerne med udlejer som din personlige rådgiver og forhandler.

 

Vi supplerer gerne vores ejendomsspecialister med eksterne rådgivere

Udover vores egne erfarne ejendomsspecialister og ejendomsstrateger, inddrager vi også ofte byggetekniske eksperter, arkitekter, juridiske rådgivere og indretningsarkitekter m.fl., så din flytning sker på en professionel og tryg måde.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du har mulighed for at fokusere på din kerneforretning både før, under og efter, at din virksomhed er flyttet ind i nye lokaler.

 

Skal din virksomhed leje eller købe?

Leje af en ejendom er for nogle virksomheder en fordel. Er din virksomhed f.eks. i en branche, hvor det i perioder er almindeligt med en hurtig eller fluktuerende vækst eller sæsonudsving? Eller er jeres branche mere følsom overfor konjunkturudsving? Så kan det være en konkurrencemæssig fordel at leje frem for at eje.

 

En grundig analyse af jeres lokalesituation i dag og i fremtiden

Der er mange årsager til, at det er en fordel at leje fremfor at eje. Vi foretager derfor altid en grundig analyse af jeres nuværende lokalesituation samt fremtidige planer og lokalebehov, for at skabe det rette beslutningsgrundlag, for hvad der er det bedste for din virksomhed.

Vi hjælper også gerne med at forhandle jeres lejekontrakt og vilkår, hvor vi både ser på de løbende og de samlede omkostninger ved en til- og fraflytning. Det er nemlig først, når I kender totalomkostningen ved at være lejer, at I er i stand til at sammenligne det at leje med selv at eje.

Læs mere om andre virksomheder, vi har hjulpet med lejerrådgivning og søgeopgaver.

 

Genforhandling af din erhvervslejekontrakt

Vil du gerne vide, om din erhvervslejekontrakt med fordel kan genforhandles eller står du netop overfor at skulle genforhandle?

 

Vi tilbyder lejerrådgivning til store og små virksomheder

Vi tilbyder lejerrådgivning, når du f.eks. skal genforhandle din erhvervslejekontrakt. Det gør vi, fordi vi har stor erfaring med at sikre forskellige erhvervslejere bedre kontraktforhold og økonomiske besparelser.

 

Vi gennemgår din lejekontrakt minutiøst

Med udgangspunkt i vores erfaring med lejemarkedet i København og resten af Danmark vurderer vi din eksisterende lejekontrakt og muligheden for at opnå en besparelse og lejefrihed. Vi ser også på, om vi kan ændre opsigelsen, depositummet, udvide eller reducere det lejede areal, ligesom vi også spørger ind til istandsættelsen af lejemålet, muligheden for momsfritagelse og at reducere lejens regulering m.m.

De områder hvor vi oftest oplever at kunne genforhandle en besparelse er:

  • Periode med lejerabat og lejefrihed
  • Istandsættelse og optimering af udnyttelse af arealer
  • Loft over driftsudgifterne
  • P-pladser stillet til rådighed
  • Ændring af uopsigelighed
  • Ændring af fordeling af udenomsarealer
  • Reduktion af lejeregulering
  • Minimering af forpligtelser ved fraflytning
  • Mulighed for momsfritagelse hvor det giver mening

 

De fleste virksomheder har brug for en ejendomsspecialist, når de genforhandler lejekontrakt

Vores erfaring viser os, at der ofte er utrolig mange områder, hvor man kan genforhandle en erhvervslejekontrakt, som medfører store besparelser for lejeren. Men vi kan også se, at det ofte ikke er noget, som virksomhederne normalt selv vil kunne opnå, da det kræver stor erfaring på området og ofte en uvildig rådgiver ved forhandlingsbordet.

 

Kontakt os på 88 77 40 45 hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan vi kan rådgive dig omkring dit nye lejemål eller genforhandling af din erhvervslejekontrakt.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Kontakt vores lejerrådgiver team

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.