Salg af
erhvervsejendomme

Gottlieb+Partners – en stærk samarbejdspartner, når du skal sælge din ejendom eller ejendomsportefølje

 

Gottlieb+Partners – din fortrolige og kompetente samarbejdspartner

Hos Gottlieb+Partners ved vi, at skal et salg af en erhvervs- eller boligudlejningsejendom eller ejendomsportefølje blive en succes, så er et fortroligt, tillidsfuldt og troværdigt samarbejde med dig som sælger afgørende.

Derfor vil du hos os kun møde dedikerede og fagligt stærke ejendomsspecialister, der alle har fokus på at skabe værdi med udgangspunkt i deres branchekendskab og store netværk.

 

Et grundigt forarbejde med de rigtige analyser er ofte det halve ejendomssalg

Alle vores dygtige ejendomsspecialister bruger en velafprøvet salgsproces ved salg af alle typer af erhvervsejendomme, så vi sikrer dig den rigtige pris for din ejendom eller ejendomsportefølje.

Før salgsprocessen for alvor går i gang, udarbejder Gottlieb+Partners en komplet analyse, hvor vi bl.a. kigger nærmere på, hvor og hvordan din erhvervsejendom kan optimeres. Der kan nemlig ligge stor værdi i at ændre ejendommens anvendelse, genforhandle lejekontrakter med eksisterende lejere eller at udnytte eventuelle byggeretter.


Vores analysearbejde identificerer og værdisætter alle ejendommens værdier

I vores analysearbejde sørger vi for at identificere og værdiansætte alle ejendommens værdier – også de bygningsmæssige elementer, du ikke selv tidligere har tillagt væsentlig betydning.

Vi laver en komplet analyse af din erhvervsejendom for at få et grundigt kendskab til hele ejendommens potentiale, da det ofte giver en hurtigere salgsproces og større sikkerhed for at få den bedste salgspris.

Læs mere om ejendomsoptimering her

 

Strategiske samarbejdspartnere ved salg af ejendomme

Vi har i øvrigt strategiske samarbejder med forskellige, andre ejendomsspecialister såsom arkitekter, jurister og bygherrerådgivere m.fl. De kan alle gøre en positiv forskel for den enkelte salgsopgave, hvis der forud for et salg er behov for ombygninger i din ejendom eller lignende.
Find de rigtige løsninger og modeller for dit ejendomssalg
Undervejs i vores analysearbejde opstår der ofte specielle løsninger eller modeller, der især er gunstige for dig og dit salg af din erhvervsejendom.
Har du f.eks. en erhvervsejendom, du i dag benytter til eget brug såsom et domicil for din virksomhed, kan du overveje at lave en sale & lease back-aftale, som frigiver kapital, som du bagefter kan bruge til drift eller udvikling eller nye investeringer i din virksomhed elle indtrængning på et nyt marked.

Læs mere om sale & lease back her

 

Gennemarbejdet og struktureret salgsproces med en klar kommunikationsplan

Når strategien er fastlagt, udarbejder vi et professionelt prospekt og kommunikationsplan, der både sprogligt og visuelt viser potentialet i ejendommen.

Præsentation af din ejendom eller ejendomsportefølje over for potentielle investorer og købere tilpasses efter en indgående dialog med dig som sælger.

Visse ejendomssalg foregår off-market, og her trækker vi primært på vores personlige relationer til flere af markedets toneangivende investorer og købere.

 

Kontakt os på telefon 88 77 40 45 hvis du ønsker at vide mere om, hvorledes vi kan bistå dig eller din virksomhed med salg af din erhvervsejendom eller boligudlejningsdom eller ræk ud til nedenstående mægler:

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Kontakt vores salgsteam

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.