Retail og butiksejendomme

Vores specialister står klar til at hjælpe dig i forbindelse med investering i retail og butiksejendomme

Ønsker du at investere i retail og butiksejendomme, så vil vi kunne hjælpe og rådgive dig igennem hele processen. Vores stærke relationer i erhvervsejendomsmarkedet samt dybdegående markedskendskab sikrer dig en optimal proces.

Hvorfor er investering i retail og butiksejendomme en god ide?

Generelt kommer det an på hvordan dine mål og din risikoprofil er i forbindelse med investering i erhvervsejendomme hvorvidt det er en god ide for dig, at investere i retail og butiksejendomme. For de fleste vil denne form for investering enten være at foretrække som hovedområde eller som differentiering af en eksisterende ejendomsportefølje.

Udvikling i markedet for reatil og butiksejendomme

Der har de seneste år været stor forskel på hvilke typer retail og butiksejendomme som der har haft stigende efterspørgsel. Generelt har der været stigende efterspørgsel efter retail ejendomme hvor det er muligt at leje ud til supermarkeder, da de generelt kan præstere et pænt lejeniveau og ikke er konjunkturfølsomme som visse andre brancher.

Ejendomme i København

Afkastniveau for kontorejendomme

For de bedste typer retail og butiksejendomme har afkastet de seneste år været stagnerende til faldende, da prisen på ejendommene er steget pga. højere efterspørgsel. Det er forventningen at tomgang såvel som lejeniveau fortsat vil udvikle sig positivt for de ejendomme hvor man kan leje ud til supermarkeder.

Kontakt os hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med investering i retail og butiksejendomme.

Se erhvervsejendomme til salg Se referencesager