Links

Gottlieb+Partners samarbejder med en række anerkendte samarbejdspartnere og portaler i branchen. Formålet med dette er at udvikle og styrke vores netværk og relationer på markedet.

EjendomDanmark

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark.

EjendomDanmark repræsenterer ca. 85 % af det professionelle ejendomsmarked med over 100.000 medarbejdere og en omsætning på mere end 100 mia. kroner. Deres medlemmer er blandt andet pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Klik her for mere information

Dansk Ejendomsmægler Forening

Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er brancheforening for ejendomsformidlingsvirksomheder og personer beskæftiget med ejendomsformidling, herunder ejendomsmæglere og Diplomvaluarer, i Danmark. Som medlem af DE forpligter vi os selv til at efterleve de gængse etiske regler og normer i branchen.

Klik her for mere information

Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk er en veletableret aktør på det danske marked for formidling af erhvervslejemål. Det er en uafhængig portal, der samler danske erhvervslejemål ét sted og gør det nemt for potentielle lejere at finde deres fremtidige erhvervslejemål.

Klik her for mere information

Ejendomstorvet

Ejendomstorvet.dk er landets største portal for erhvervslokaler og erhvervsejendomme med mere end 10.000 aktive annoncer. Her får du et overblik over ledige lejemål og ejendomme til salg fra førende erhvervsmæglere og udbydere i hele landet. Du kan søge gratis og uforpligtende blandt alle ejendomme og erhvervslokaler. Formålet med Ejendomstorvet er at gøre søgningen efter erhvervslokaler og investeringsejendomme så let og tilgængelig som mulig.

Klik her for mere information

Lokaleportalen

Lokaleportalen.dk er Danmarks store lokalesøgemaskine og kan anvendes at repræsentanter for virksomheder. Forbrugere må ikke anvende Lokaleportalen.dk. De samler næsten alle ledige lokaler og lokalesøgere ét sted så alle kan få overblik over alle sider af lokalemarkedet. Deres platform er bygget op omkring en freemium model hvor der er flere services man kan få adgang til.

Klik her for mere information

Lejetjek

Vi anvender i vores vurderings- og analysearbejde bl.a. data fra lejetjek. Lejetjek gør det muligt at beregne et lejebenchmark for lejemål og få detaljerede lejeopgørelser for hele landet. Med andre ord kan man få tjekket sin lejefastsættelse.

Klik her for mere information

LinkedIn

LinkedIn er verdens største faglige netværk på internettet. Vi anvender LinkedIn til at udvikle vores netværksrelationer og vise vores forskellige aktiviteter til netværket og markedet.

Klik her for mere information

Google Ads

I vores markedsføring anvender vi Google Ads for at vise erhvervsejendomme og sager til potentielle kunder når de søger efter det. Vi målretter vores sager mod kunderne på Google Search og Google Display.

Klik her for mere information