Udlejning af erhvervsejendomme og erhvervslokaler

Et godt markedskendskab, erfaring og den rigtige udlejningsstrategi er opskriften på succes

Udlejning af erhvervsejendomme

Et godt markedskendskab og den rigtige udlejningsstrategi er opskriften på succes

Uanset om du har en enkelt udlejningsejendom eller en større portefølje af erhvervsejendomme, der skal udlejes, hjælper vi dig med at lægge den rigtige udlejningsstrategi. Strategien er baseret på vores indgående kendskab til udlejningsmarkedet.

Vi kan således til hver en tid sammensætte det rigtige team af ejendomsspecialister og lægge den rigtige udlejningsstrategi for netop din ejendom, uanset om der er tale om en:

  • Industriejendom
  • Detail- og restaurant
  • Kontorejendom
  • Lager – og logistikejendom
  • Hotelejendom
  • Udviklingsprojekter af blandet art

Analyse af ejendommens og lejemålets potentiale før udlejning

Vores udlejningsteam vil gennem en dialog med dig, som udlejer, forinden udlejningen igangsættes foretage en nærmere analyse af lejemålets og ejendommens eventuelle potentiale og mulighederne for at opgradere ejendomme og kræve en merleje i forhold til lejemålets/ejendommens nuværende stand i dag.

Læs mere om værdioptimering her

 

Gennemarbejdet og struktureret udlejnings- og kommunikationsstrategi

Når strategien er fastlagt og vores team har analyseret ejendommens og lejemålets potentiale og udviklingsmuligheder, udarbejder vi et professionelt udlejningsprospekt og en marketingplan for ejendommen og lejemålet.

 

Identifikation af potentielle lejere samt lejekontraktforhandlinger

Med udgangspunkt i en nærmere dialog med dig, som udlejer, hvor vi får dine ønsker og krav til en kommende lejer, går vi i gang med at identificere hvilken type lejer, der vil være det perfekte match for dig som udlejer og for lejemålet.

Denne research baserer vi i høj grad på vores markedskendskab, vores kendskab til hvilke potentielle lejere, der er i markedet efter et lejemål som dit og vores personlige kontakter i erhvervslivet.

 

Lejekontraktsforhandling

Hos Gottlieb+Partners er du også sikret professionel rådgivning, når der skal udarbejdes en lejeaftale med din nye lejer. Lejeaftalens formål er at sikre, at samarbejdet mellem dig, som udlejer, og lejeren bliver så gnidningsfrit som muligt.

Vi hjælper dig også med at lave en lejekontrakt med vilkår, der harmonerer med dine ønsker og krav og som samtidig overholder alle juriske og lovmæssige krav.

 

Vi visualiserer potentialet i erhvervslejemålet

En af de ting vi løbende vurderer, er bl.a. om dit erhvervslejemål skal præsenteres for potentielle lejere sammen med konkrete visualiseringer af lejemålets forskellige anvendelsesmuligheder.

Vi kan ved hjælp f.eks. 3-D-modeller vise, hvordan en ombygning af lejemålet kan skabe de bedste rammer for den konkrete lejers virksomhed. En sådan form for visualisering kan i nogle udlejningsopgaver være netop det, der overbeviser den rigtige erhvervslejer om, at erhvervslejemålet er et perfekt match til dem.

 

Kontakt os på telefon 88 77 40 45 hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med udlejning af jeres erhvervslokaler.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Kontakt vores udlejningsteam

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.