Lager & Produktion

Lagerejendom med ny domicillejer

Lejemålets grund er på 39.897 kvm og har et samlet lejeareal på 10.747 kvm. Lejemålet er fordelt med 9.792 kvm… Læs mere

Erhvervsejendom

Udviklingsejendom

Ejendommen bliver kaldt for Sophienberg Slot og blev oprindelig opført som et kongeligt lystslot. Ejendommen blev handlet til en dansk… Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom

I forbindelse med salget af en større boligudlejningsejendom på Rørholmsgade stod Gottlieb+Partners for salget og processen.

Erhvervsejendom

Detail ejendom ved Aarhus

Ejendommen blev solgt off-market til en dansk pensionskasse.

Kontor

Moderne kontor i multibrugerhus

Gottlieb+Partners har udviklet udlejningsstrategi for den ikoniske ejendom på Bernstorffsgade samt formidlet udlejning af flere etager i ejendommen. Hovedopgaven har været at omdanne ejendommen fra domicil til en moderne multibrugerejendom.

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom i København

Ejendommen er beliggende på Østerbro og blev solgt indenfor få uger.

Kontor

Flere udlejninger på Hedegaardsvej

Gottlieb+Partner har udviklet udlejningsstrategi for flerbrugerhuset Hedegaardsvej 88 i København S. I den forbindelse er der blevet indgået nye lejekontrakter… Læs mere

Referencesager

Vurdering af erhvervsejendomme

Gottlieb+Partners har på vegne af Fonden Fristaden Christiania vurderet Christiania. Vurderingen omfattede 65.500 m2 etageareal og 15.000 m2 byggeretter i forhold til markedsværdi, fredede bygninger, fredet område og aftalen mellem fonden og Staten.

Referencesager

Nationalbanken lejer 20.000 kvm kontor

I forbindelse med Nationalbanken skal renoveres flytter banken til midlertidigt domicil. Gottlieb+Partners stod for søgeprocessen samt forhandlingen af lejekontrakt.

Kontor

Kontorlokaler på Ny Kongensgade

Gottlieb+Partners har ydet strategisk ejendomsrådgivning omkring denne flotte ejendom på Ny Kongensgade. I forbindelse med udlejning og asset management er værdien af ejendommen blevet forbedret løbende.

Lager & Produktion

Logistikejendom solgt i hurtig proces

Logistikejendommen er beliggende i Tune, tæt på Greve. Efter en hurtig proces blev ejendommen handlet til en international investor.

Detail

Detail ejendom i Rønne

Ejendommen er en større detail ejendom, der har Ilva som lejer.

Kontor

Imponerende kontor i multibrugerhus

Som en del af en større udlejningsopgave af det gamle SEB hus blev der udlejet 1.217 m² til succesfuld virksomhed indenfor ejendomsinvestering.

Lager & Produktion

Logistikejendom i Greve

Ejendommen er udlejet til L’oreal. I forbindelse med en off-market proces blev ejendommen solgt til en international investor.

Referencesager

Salg af Kompagnistræde 27, KBH K

Gottlieb+Partners har stået for process og forhandling i forbindelse med salget af ejendommen på Kompanistræde 27 i København K.

Referencesager

Bolig- og kontorejendom

I forbindelse med salget af en større ejendom på Frederiksberg sikrede Gottlieb+Partners en naturlig og effektiv proces i handlen.

Referencesager

Udlejning af Krumtappen 2

Gottlieb+Partners har for ATP Ejendomme udlejet Krumtappen 2 i Valby.

Referencesager

Udlejning af logistik-hub på Sjælland

Gottlieb+Partners har bistået Bachgruppen København ved de seneste to udlejninger, hvoraf MAN Energy Solutions er den seneste.Gottlieb+Partners har bistået Bachgruppen København ved de seneste to udlejninger, hvoraf MAN Energy Solutions er den seneste.

Referencesager

Torveporten: God proces og godt samarbejde førte til hurtigt salg

I forbindelse med salget af en større ejendom i Valby i København, har Gottlieb+Partners hjulpet sælger i hele processen, som førte til et ganske hurtigt salg.

Referencesager

INFARM – lokaler i København til vertikalt landbrug

Vi samarbejdede med INFARM, da de skulle ekspandere til Danmark og havde behov for helt unikke produktionslokaler omkring København.

Referencesager

Kontorlokaler på Lille Strandstræde hurtigt udlejet

Gottlieb+Partners sikerede en hurtig udlejning af kontorlokaler på Lille Strandstræde i København.

Detail

Detail ejendomsportefølje

Gottlieb+Partners har udviklet salgsstrategi af større box-portefølje der bestod af 11 ejendomme og 15.000 m² udlejet til dagligvare.

Kontor

Udlejet kontor- og kliniklokaler midt i København

I forbindelse med udlejningen af kontor- og kliniklokaler i centrum af København hjalp Gottlieb+Partners med en naturlig og effektiv proces.

Referencesager

Søgeproces for JH Revision

Gottlieb+Partners stod for søgeprocessen og forhandlingen da JHRevision skulle have nye kontorlokaler.

Erhvervsejendom

Erhvervsejerlejlighed med stor lejereserve

Gottlieb+Partners faciliterede salget af ejendom på Frederiksberg med Fakta som lejer. Ejendommen blev solgt på på få uger.

Kontor

Flotte kontorlokaler på Østerbro

I forbindelse med udlejningen af dette kontor på Østebro sikrede Gottlieb+Partners en naturlig og effektiv proces i handlen. Den nye lejer er en drømmelejer for ejendommen og blev fundet på under 2 uger.

Kontor

Kontorlejemål tæt på Nordhavn Station

Gottlieb+Partners stod for udlejning af dette kontorlejemål på Middelfartgade på Østerbro i København.

Detail

Detail ejendom i København

Salget af denne ejendom, der er udlejet til Irma, blev solgt via Gottlieb+Partners ved hjælp af en naturlig og effektiv proces i handlen.

Kontor

Lyse, effektive kontorlejemål

Gottlieb+Partners har arbejdet strategisk med denne ejendom på Otto Mønsteds Gade - vores håndtering af udlejning samt generelle rådgivning sikrede et effektivt salg efterfølgende.

Hotel & Restaurant

Restaurantlejemål ved Rundetårn

Lejemålet på Landemærket i København K blev udlejet til en erfaren restauratør. Via en målrettet udlejningsstrategi har Gottlieb+Partners udlejet lejemålet.

Boligudlejningsejendom

Klassisk boligudlejningsejendom

Gottlieb+Partners håndterede salget af Torvet 7, der er en investeringsejendom med bolig og erhverv.

Kontor

Eksklusivt topklasse kontor i flerbrugerhus

Udlejning af 3.185 kvm kontor i CBD til international virksomhed.

Erhvervsejendom

Investeringsejendom på Nørrebro

Investeringsejendom med p-pladser på Nørrebro solgt til lokal investor.

Detail

Butikslejemål i Ørestaden

Udlejning af flot butikslejemål i den prisbelønnede ejendom "8tallet" i København på 385 kvm. Udlejningen blev gennemført for Fokus Asset Management A/S.

Kontor

Kontorejendom nord for København fuldt udlejet

Udlejning af velbeliggende kontorlejemål nord for København på 1.018 kvm. Udlejningen er udført i samarbejde med Kongeegen A/S.

Projektejendom

Udviklingsejendom i Høje-Taastrup

Salg af udviklingsejendom i Hedehusene. I forbindelse med salget blev der analyseret behov for ny lokalplan mm. Salget blev udført for privat investor.

Mens vores kunder har bygget ejendomme, har vi lagt byggestenene til et af Danmarks bedste netværk indenfor ejendomsmarkedet. Det betyder, at du trygt kan forvente dig en både seriøs, saglig og effektiv proces, der trækker på know-how opbygget gennem årtier.