Gottlieb+Partners hjalp Dana Ejendomme A/S med køb af to nye ejendomme

Dato: 19. august 2022

Vi køber og udvikler attraktive ejendomme, primært i Københavnsområdet, og som regel med henblik på udvikling og udlejning af privatboliger og erhvervsejendomme. Det er netop også i den sammenhæng, at vi har benyttet os af Gottlieb+Partners A/S.

Jeg kender Thomas Gottlieb igennem mange år, og han ved, hvad vi ønsker at gå ind i, og hvad der passer godt ind i vores portefølje. Derfor er det også naturligt for ham at kontakte os med forslag og ideer til nye ejendomme.

Senest har vi købt to ejendomme i København, hvor Gottlieb+Partners stod for formidlingen af salget.

Udover at Gottlieb+Partners er meget professionelle i alt, hvad de siger og gør, er en af de ubetingede fordele også, at de har en særlig god forståelse for at spotte potentialerne i en ejendom. Deres mange års erfaringer og sans for at se værdierne i ejendomme er gode egenskaber, når et ejendoms- og investeringsselskab som vores skal udvikle vores forretning og investere i nye ejendomme.

Medarbejderne hos Gottlieb+Partners, der jo alle har erfaringer fra større nationale og internationale erhvervsmæglere og ejendomsudviklere, er en mindre organisation, men de har den brede pallette af kompetencer og mange års erfaringer, som vi leder efter.

Det er en fornøjelse at møde erfarne profiler på alle posterne, og vi glæder os derfor meget til det fortsatte samarbejde for nye spændende ejendomme.

Sofie Balslev-Olesen
DANA EJENDOMSSELSKAB