Vision & Løfte til vores kunder

Vores vision er at levere værdibaseret ejendomsrådgivning indenfor erhvervsejendomme samt skabe en kerne af de mest kompetente og iderige konsulenter, som markedet kan tilbyde.

Gottlieb+Partners ser sine kunder som enestående og sammensætter teams, hvis kompetencer udgør det perfekte match. Vi kommer tæt på vores kunder og er altid på sporet af den optimale løsning, som giver mening for alle parter både i dag og i morgen. Vi tror nemlig på vigtigheden af at se hvert enkelt kunde og projekt i et større perspektiv.

Gottlieb+Partners er lige dele erhvervsmægling og strategisk rådgivning

Vi bistår med køb, salg, udlejning, genforhandling, sale og lease back og rådgivning inden for alle typer erhvervsejendomme.

Markedet for erhvervsejendomme står aldrig stille. Derfor forholder Gottlieb+Partners sig altid afsøgende og opsøgende. Vi har mange års erfaring at trække på. Det giver os ro og overblik, og vi ryster ikke på hånden, når vi møder udfordringer sammen med kunden. Vi ved, at ikke alle svar ligger lige for og trives med udfordringer, der giver os mulighed for at udnytte vores netværks store spændvidde og skræddersy elegante løsninger med perfekt pasform til vores kunder.

Vi arbejder ikke ud fra en generisk rutine, men er altid på sporet af den optimale løsning. Den, der giver mening – ikke kun på bundlinjen, men også set i forhold til den virkelighed, vi befinder os i ikke bare i dag, men også i morgen og flere år fra nu. Det ligger i vores natur at løfte blikket og se det større perspektiv.

Fordi vi ser alle vores kunder som enestående, udvælger og sammensætter vi også vores teams, så de matcher hver enkelt kunde. Vi kommer nemlig gerne tæt på vores kunder! Så tæt, at vi kan få indgående indblik, give nærværende sparring og få de overraskende og utraditionelle ideer, der kan skabe maksimalt potentiale for alle parter. Vi kalder det strategisk ejendomsoptimering.

Ejendomme i København

Gottlieb+Partners arbejder indenfor alle kategorier erhvervsejendomme

Vi står til rådighed hvis du vil vide mere om dine muligheder for salg & udlejning af:

 • Erhvervsejendomme
 • Kontorejendomme
 • Erhvervsejerlejligheder
 • Lager, industri og logistikejendomme
 • Hotelejendomme
 • Butiksejendomme
 • Butikker og restauranter
 • Butikscentre
 • Boligudlejningsejendomme
 • Udviklingsprojekter
 • Grunde

Vi leverer strategisk ejendomsoptimering og planlægger løsningerne, så de matcher hver enkelt kunde og opgave i forbindelse med salg, udlejning og rådgivning af erhvervsejendomme. Vi kommer gerne tæt på vores kunder – så tæt, at vi kan få indgående kendskab og give nærværende sparring samt få de overraskende og utraditionelle ideer, der skaber maksimalt potentiale for alle parter. I et samarbejde vil Gottlieb+Partners A/S sammensætte det team af rådgivere, analytikere, ejendomsmæglere og komplementære kompetencer, der kan sikre optimal drift, logistik, indretning og økonomi i enhver type erhvervsejendom.

Læs mere om vores rådgivnings produkter