Peter Goth Engel erhvervsmægler

Peter Goth Engel

Partner, administrerende direktør

Commercial Real Estate Advisor

+45 40 32 66 90

pge@gottliebpartners.dk

Peter har ét stærkt cv inden for ejendomsbranchen
Med mange års erfaring fra Thylander Gruppen, senest som vicedirektør med ansvaret for en ejendomsportefølje på seks mia. kr., er Peter absolut én af sværvægterne inden for fast ejendom i Danmark.

Erfaring med fast ejendom i både Danmark og udlandet
Derudover har Peter været ansat i PATRIZIA Immobilien AG, hvor han var ansvarlig for selskabets større ejendomsporteføljer i Danmark og Sverige. Peter har også haft flere direktør- og bestyrelsesposter i danske og udenlandske medico-, ejendoms- og investeringsvirksomheder.

Et stort netværk inddrages ofte, når Peter løser opgaver for vores kunder
Peters karriere betyder bl.a. at han kan trække på et meget stort netværk indenfor fast ejendom både i Danmark og i udlandet og som han i dag ofte bruger aktivt til at løse forskellige opgaver for vores danske og udenlandske kunder.

Hvordan er Peter som menneske?
Peter har en tillidsvækkende, ordentlig og seriøs tilgang til alle typer af kunder og opgaver, hvor han i høj grad trækker på sin store viden om fast ejendom og ikke mindst sit store netværk i Danmark og i udlandet.

En dygtig ejendomsstrateg
Bag Peters rolige, afdæmpede gemyt gemmer der sig en dygtig ejendomsstrateg og analytiker. Han er derfor en vigtig del af vores team hos Gottlieb + Partners, hvor ejendomsstrategi altid udgør krumtappen i al rådgivning og alle løsninger.