Peter Goth Engel erhvervsmægler

Peter Goth Engel

Administrerende direktør

Commercial Real Estate Advisor, partner

+45 40 32 66 90

pge@gottliebpartners.dk

Et generalieblad som Peters skal man lede længe efter. Med mange års erfaring fra Thylander Gruppen, senest som vicedirektør og med ansvar for en ejendomsportefølje på seks mia. kr., er Peter en af sværvægterne inden for erhvervsejendomme og større ejendomsinvesteringer i Danmark.

Derudover har Peter været ansat i det danske selskab bag en af Europas største ejendomsinvestorer, PATRIZIA Immobilien AG., hvor han har haft ansvaret for selskabets større ejendomsporteføljer i Danmark og Sverige. Til det omfattende generalieblad hører også direktør- og bestyrelsesposter inden for medico og i ejendoms- og investeringsselskaber.

De mange kapitler i karrieren har den sidegevinst, at Peter kan profitere af et stort netværk – både i Danmark og internationalt. Et dynamisk netværk, der er opbygget igennem mange år, primært inden for erhvervsejendomme, og som i dag ofte kommer aktivt i brug, når den optimale ejendomsløsning skal mødes med de rigtige parter.

Tillidsvækkende, ordentlig, sober og seriøs er ord, der helt naturligt beskriver Peter og den tilgang, han har til kunder og samarbejdspartnere.

Bag Peters rolige, afdæmpede gemyt gemmer der sig en dygtig strateg. En skarp hjerne, der følger opmærksomt med, som lytter, forstår og altid grundigt gennemtænker tingene. Intet slipper forbi hans skarpe blik og sans for præcision og punktlighed. Han er derfor i sit helt rette element hos Gottlieb + Partners A/S, hvor den velfunderede ejendomsstrategi altid udgør krumtappen i alle ejendomsløsninger og anbefalinger. Det ligger dybt i hans natur at være analytisk og strategisk tænkende, fordi det er sådan, at de gode resultater kommer.