Rasmus Engel - erhvervsmægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

+45 53 61 36 16

ras@gottliebpartners.dk

Rasmus beskæftiger sig primært med beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring hos Gottlieb+Partners.

Rasmus har en unik evne til at sætte sig i kundernes sted og har samtidig en stor forståelse for markedet med erhvervsejendomme, da han er opvokset med investeringsejendomme. Hans erfaring fra andre brancher gør han ved hvad lejere såvel som investorer søger i forbindelse med erhvervsejendommene. Rasmus er uddannet fra CBS med en kandidatuddannelse indenfor finansiering og strategi. Derudover har Rasmus taget flere efteruddannelser, herunder bl.a. hos Harvard University ligesom han i 2022 blev optaget på uddannelsen som erhvervsmægler/diplomvaluar .

Rasmus har de seneste 20 år arbejdet indenfor medico-, e-commerce, reklame-, salgs- og produktionsvirksomheder hvilket har medført han har opbygget en bred erfaring, som vores kunder nu får glæde af. Erfaringen gør at Rasmus arbejder analytisk, strategisk og systematisk, samt tænker ud af boksen, når opgaverne skal løses for vores kunder.

Rasmus er kendt for at være en “peoples-person” og er derfor er vellidt aktiv blandt kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.