Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

+45 40 72 12 12

tgo@gottliebpartners.dk

Man kan ikke sige erhvervsejendomme uden at sige Thomas Gottlieb. Hans stærkeste force er, at han er progressiv, iderig og god til at se muligheder og spændende løsninger. Ting skal lykkes, og Thomas bliver utrætteligt ved, indtil den optimale ejendomsløsning er på plads.

Initiativrig, et ’drive’ af sjældne dimensioner og et skarpt, hurtigt øje for ethvert potentiale i en sag gør Thomas til en eftertragtet ejendomsstrateg og ejendomsrådgiver. Det er ikke uden grund, at netværket er stort, og han altid kan åbne døre og se unikke samarbejdsmuligheder på tværs af hele branchen.

Med små 20 års erfaring som erhvervsmægler og valuar hos CBRE A/S og ejendomsmægler i Danbolig-kæden er Thomas absolut en stærk kapacitet. Og til forskel fra de fleste af kollegerne i branchen har Thomas sin helt egen kæphest – værdien af en ejendomsstrategi. Analyser, fakta og velfunderet viden baner vej for den optimale ejendomsløsning og varige, værdiskabende resultater.

Det knokler han konstant for. Det er også derfor, at kunder og samarbejdspartnere loyalt lægger deres ejendomssager hos Thomas. Hans indlevelse, oprigtighed og dybe forståelse for enhver sag er god, og så er hans entusiasme og engagement ’second to none’. Det mærker man med det samme. Det er også hos Thomas, at en spade er en spade, og et ord et ord, for det handler først og fremmest om ordentlighed og hæderlighed – i alle livets facetter.