Ulla Nielsen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

+45 21 22 96 18

uni@gottliebpartners.dk

Med små 20 års erfaringer inden for salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme kender Ulla bestemt sin vej rundt i branchen og blandt markedets mange aktører, da hun besidder stor know-how og har et stærkt netværk på tværs af hele markedet for erhvervsejendomme. Ulla har tidligere haft ansættelser hos CBRE A/S, Gaarde Erhverv A/S (EDC) og Notar Ejendomme ApS, hvilket gør du kan være evig forvisset om, at Ulla ved, hvad hun taler om. Det kommer vores mange kunder og os til gode, at hun mestrer området erhvervsejendomme og ved ALT (eller i hvert fald stort set alt).

En fortid inden for infrastruktur, transport, rekruttering og kursusvirksomhed er en yderligere dimension til hendes profil, og herfra henter hun også viden, erfaringer og kompetencer, der er meget nyttige hos Gottlieb + Partners, da hun er med til at styrke vores forretning især når det kommer til kundeservice og anvendelse af velafprøvede procedure, der sikrer det optimale salg for vores erhvervsejendoms kunder.

Som person er Ulla håndfast og tager ejerskab, og du kan være sikker på, at overblikket er der. Alt er meget struktureret, professionelt håndteret og med stor kvalitet – og altid udført med engagement, dynamik og fokus på kunden. Det er ganske enkelt hendes varemærke.