Fakta
Ejendomstype: Grunde
Landsdel: København By
Areal: 1.769 m2
Grundareal: 1.769 m2

Åfløjen 60, 2700 Brønshøj

Grund med carporte

EJENDOMMEN ER SOLGT Grunden er beliggende i Brønshøj og har udviklingspotentiale

Ejendommen

Ejendommen består af 2 bygninger, som begge er opført i 1958 og indrettet til carporte.
 
Ejendommen er beliggende på Åfløjen 60 i Brønshøj. Bebyggelsen er opført i tilknytning til den eksisterende etagebebyggelse Åfløjen 2 – 58, som også blev opført i 1958 og senere hen udstykket fra den samlede bebyggelse.
I forbindelse med udstykningen beholdt den tidligere ejer arealet med carporte i eget regi.
 
Bygningerne er opført i let konstruktion med plastmo trapez tag. Ejendommen er reguleret af
lokalplan 421 og kommuneplan R19 der giver mulighed for en bebyggelsesprocent på 60 til boligformål med en retningsplan, som er skitseret i servitut tinglyst på ejendommen d. 27. oktober 1965. Ejendommens grundareal er på 1.769 m², hvilket giver mulighed for, at opføre 1.061 m² bolig.

Området

Ejendommen er beliggende på Åfløjen i Brønshøj. Området består primært af etagebyggeri med ejerboliger og almene boliger. Ejendommen ligger ud til et mindre åløb, hvor der på den ene side af åløbet er etagebyggeri, og på den anden side er almindelige parcelhuse.

Der er kort afstand til Frederikssundsvej og indkøb BIG Shopping, Herlev Hovedgade m.m. Herlev station ligger i gåafstand fra Åfløjen, og hvis man ønsker at køre til centrum af København tager det ca. 20 min. i bil.

Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen, både med bil, offentlig transport og mulighed for cykel. Motorring 3 ligger også i kort afstand fra ejendommen. I gåafstand fra ejendommen er der tillige fine grønne arealer i form af Viemoseparken og Kagsengen. Området er reguleret af lokalplan 421 og kommuneplan R19.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Erhvervsmægler & Valuar

Cand.Merc.FSM

Rasmus arbejder analytisk, strategisk og systematisk og tænker ud af boksen, når opgaverne skal løses for vores kunder.