Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Nordsjælland
Salgspris: DKK 27.000.000
Driftsudgifter: DKK 190.721
Afkast: 7.25 %
Areal: 1.408 m2
Brugerejendom

Banetorvet 3, 3450 Allerød

Investeringsejendom

Erhvervsejerlejlighed beliggende ved siden af Allerød Station udlejet til Fitness World

Ejendommen

Ejendommen er ejerlejlighed nr. 2 i hovedejendommen, som er opført i 2003.

Ejendommen er yderst velplaceret på Banetorvet i Allerød, som hver dag passeres af mange mennesker på vej til og fra arbejdet.

Hovedejendommen er opført i en betonkonstrution med en skalmur, og taget er belagt med røde teglsten. Fra Banevang er der elevator til stueplan.

Ejendommen er udlejet til Fitness World på markedsvilkår. Lejer betaler alle udgifter, der påhviler ejendommen, således at ejer alene afholder udgifter til udvendig bygningsvedligeholdelse og administration.
Lejemålet er indrettet med et indgangsparti med reception og et fællesareal med salg af drikkevarer m.m. Herfra er der adgang til et styrketræningsområde og til et område med løbebånd og
crosstrainere. I samme område er der indretttet spinningslokale samt stort lokale til holdstræning.
Endelig er der indrettet omklædningsfaciliteter med bademuligheder til både damer og herrer.

Sammen med ejerlejligheden erhverves en potentiel byggeret, i forening med ejerforeningen (ejerlejlighed nr. 1), på 568 m², hvor DAB står som ejer af ejerlejlighed nr. 1, der er indrettet til boliger og ungdomsboliger.

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Allerød kommune, som har et opland på små 26.000 indbyggere og er en attraktiv bopælskommune med mange  børnefamilier.

Allerød hed indtil 1952 Lillerød, men for ikke at blive forvekslet med Hillerød, blev navnet ændret.

Byen har 6 folkeskoler, gymnasium og 50 daginstitutioner.

Allerød kommune har desuden både en biograf og det berømte teater Mungo Park.
Allerød kommune ønsker også at tiltrække erhvervslivet og  især at tiltrække virksomheder, der produktionsmæssigt lever op til grundidéen om bæredygtig udvikling.

Allerød ligger centralt i Nordsjælland omgivet at grønne områder og med nem adgang til både Hillerødmotorvejen og Kongevejen.

Ejerlejligheden er beliggende på Banetorvet i Allerød ved siden af S-tog stationen og nær centrum af byen.

For at komme til stationen skal brugere af stationen enten udenom ejendommen eller benytte gennemgangen midt i ejendommen, hvilket betyder at ejendommen hver dag passeres af rigtig mange mennesker, som enten er bosiddende i Allerød eller arbejder i en af byens mange virksomheder.

I tilknytning til stationen er der parkeringspladser på begge sider af ejendommen samt en aflåst cykelparkering.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot