Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 2.300 m2

Bernstorffsgade 50, 1577 København V

Topklasse kontor i multibrugerhus

EJENDOMMEN ER UDLEJET Ledige lejemål på 4. sal i denne eksklusive og ikoniske ejendom. Her er tale om kontorer i topklasse. Lejemålene består af store åbne kontorlandskaber, som udfolder sig rundt om cylindrene, med fleksible indretningsmuligheder, der passer de fleste moderne virksomheder.

 

Lejemålet

Lejemålene ligger på 4. sal og består af store åbne kontorlandskaber, som udfolder sig rundt om cylindrene, med fleksible indretningsmuligheder, der passer de fleste moderne virksomheder.

Alle materialer er i den bedste kvalitet og klima og akustikforhold er blandt markedets bedste.

Kontoretagerne er indretttet med designer-køkkener, hvor medarbejderne kan hente kaffe, te og forsyninger. Alle etager har mødelokaler, teknik- og printerrum samt toiletter.

Fra hvert hjørne eller enhver plads i ejendommen er der en fantastisk udsigt. Herfra kan man f.eks. nyde Københavns skyline langs Kalvebod Brygge, havnen og livet på vandet over mod mondæne Islands Brygge eller ind over København centrum med Tivoli og Rådhustårnet.

Fællesfaciliteterne til ejendommen lever fuldt ud op til de krav og ønsker, som dagens medarbejdere kræver, med en moderne kantine, et velekviperet fitnessrum med den bedste kvalitet i udstyr, lyd og omgivelser, parkeringskælder også til cykler.

I ejendommen er der en meget høj standard inden for receptionsservice, posthåndtering, "event management" med mere. Disse services leveres af ISS.

Ejendommen

Denne ikoniske ejendom, der er hædret for sin "state-of -the-art" arkitektur, signalerer innovation, succes og udvikling.

Ejendommen, som stod færdig i 2010, består af to kobberbeklædte bygninger, hvis kurver bugter sig harmonisk efter hinanden og hvor hundredevis af vinduer, tonet i grønt, udgør rammen med en stemning, som inspirerer til de nordiske skove og farver.

Beliggenheden er helt i top ved Københavns finanskvarter og med udsigt over Københavns havnefront. Fem minutter fra Hovedbanegården og med gåstand til alt hvad København kan byde på. Tivoli, Strøget, Islands Brygge, parker og haver, havnemiljøet, shopping og ikke mindst et stort udvalg af hoteller, restauranter m.m.
Spektakulært og smukt.

Disse ord karakteriserer også den imponerende foyer og hall, hvor det repræsentative receptionsområde udfolder sig. De mange nivauer skaber en unik oplevelse samt uformelle mødesteder og loungeområder. En ejendom, hvor medarbejderne vil trives og være stolte af at arbejde, og gæster af huset vil nyde besøget.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.