Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 1.217 m2

Bernstorffsgade 50, 5. etage, 1577 København V

Imponerende kontor i multibrugerhus

EJENDOMMEN ER UDLEJET Her er tale om kontorer i topklasse. Lejemålene består af store åbne kontorlandskaber, som udfolder sig rundt om cylindrene, med fleksible indretningsmuligheder, der passer de fleste moderne virksomheder.

Lejemålet

Lejemålet er på 1.217 kvm beliggende på 5. etage og består af store åbne kontorlandskaber, som udfolder sig rundt om cylindrene, med fleksible indretningsmuligheder, der passer de fleste moderne virksomheder.

Alle materialer er i den bedste kvalitet og klima og akustikforhold er blandt markedets bedste.

Kontoretagerne er indretttet med designer-køkkener, hvor medarbejderne kan hente kaffe, te og forsyninger. Alle etager har mødelokaler, teknik- og printerrum samt toiletter.

Fra hvert hjørne eller enhver plads i ejendommen er der en fantastisk udsigt. Herfra kan man f.eks. nyde Københavns skyline langs Kalvebod Brygge, havnen og livet på vandet over mod mondæne Islands Brygge eller ind over København centrum med Tivoli og Rådhustårnet.

Fællesfaciliteterne til ejendommen lever fuldt ud op til de krav og ønsker, som dagens medarbejdere kræver, med en moderne kantine, et velekviperet fitnessrum med den bedste kvalitet i udstyr, lyd og omgivelser, parkeringskælder også til cykler.

I ejendommen er der en meget høj standard inden for receptionsservice, posthåndtering, “event management” med mere. Disse services leveres af ISS.

Ejendommen

Denne ikoniske ejendom, der er hædret for sin “state-of -the-art” arkitektur, signalerer innovation, succes og udvikling.

Ejendommen, som stod færdig i 2010, består af to kobberbeklædte bygninger, hvis kurver bugter sig harmonisk efter hinanden og hvor hundredevis af vinduer, tonet i grønt, udgør rammen med en stemning, som inspirerer til de nordiske skove og farver.

Beliggenheden er helt i top ved Københavns finanskvarter og med udsigt over Københavns havnefront. Fem minutter fra Hovedbanegården og med gåstand til alt hvad København kan byde på. Tivoli, Strøget, Islands Brygge, parker og haver, havnemiljøet, shopping og ikke mindst et stort udvalg af hoteller, restauranter m.m.
Spektakulært og smukt.

Disse ord karakteriserer også den imponerende foyer og hall, hvor det repræsentative receptionsområde udfolder sig. De mange nivauer skaber en unik oplevelse samt uformelle mødesteder og loungeområder. En ejendom, hvor medarbejderne vil trives og være stolte af at arbejde, og gæster af huset vil nyde besøget.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Erhvervsmægler & Valuar

Cand.Merc.FSM

Rasmus arbejder analytisk, strategisk og systematisk og tænker ud af boksen, når opgaverne skal løses for vores kunder.