Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 126 - 371 m2

Bredgade 17, 1260 København K

Kontorlejemål på Bredgade

EJENDOMMEN ER UDLEJET Lyse og flotte kontorlejemål fra 126 m² i København K

Lejemålet

Lejemålet er placeret på 2. sal og på ialt 126 m².

Lejemålet er nyistandsat og fremstår indbydende og lyst. Der er fra etagen udsigt ud over travle Bredgade.

Den repræsentative ejendom har indgang fra Bredgade, igennem den flotte røde hoveddør. Her er der adgang til både en nyetableret elevator, som er forbundet til samtlige etager, samt en trappe som går igennem hele ejendommen.

Gulvet er lækre klinker i New Yorker stil. Lejemålet er indrettet med åbne rum hvor der er plads til flere arbejdspladser.

Lejemålet har eget køkken og toilet.

Alt i alt en eksklusiv ejendom med eksklusive lejemål.

Området

Lejemålet er placeret i starten af Bredgade, i den mest eftertragtede del af gaden. Gaden betegnes som den centrale færdselsåre i Frederiksstaden og tiltrækker derved mange besøgende igennem hele året.

Området er kendetegnet ved at have en yderst central placering i City samt værende kendt som et populært område for gallerier, kunst, dansk design og møbelkunst samt præsentable kontorer.

Området huser derudover Nyhavn, Sankt Annæ Plads, Marmorkirken, Amalienborg samt Skuespilhuset.

Ejendommens beliggenhed er i starten af Bredgade og har derved en central placering for kunder såvel som medarbejdere og besøgende.

Andre virksomheder tæt på lejemålet er bl.a. MASH, Montana Store, Bruun Rasmusssen Kunstauktioner, Dansk Møbelkunst, KLASSIK Copenhagen, Carl Hansen og Søn samt Copenhagen Piano.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.