Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 663 m2

Chrst. Boecksvej 17, 3480 Fredensborg

Butikslejemål i gågade i Nordsjælland

EJENDOMMEN ER UDLEJET Butikslejemålet har til været anvendt til supermarked og er velegnet til showroom, klinik mm.

Lejemålet

Butikslejemålet er beliggende i en moderne ejendom i stueetagen. Der er adgang direkte fra gaden, og butikken er meget synlig fra hovedgaden. 

Det lejede omfatter ialt 663 m2. 

Selve lejemålet er indrettet med et stort salgslokale, lager, toiletter og køkken. Der er separat vareindlevering forbundet til lagerrummet.

Lejemålet har tidligere været anvendt til supermarked og salgslokalet kan nemt omdannes til andre formål såsom restaturant, da der er tale om lyse og effektive lokaler.

Anvendelsen af lejemålet er bred, da det er godkendt til detailhandel.

Der er gratis parkering ved siden af ejendommen, som i øvrigt ligger op ad et populært torv.

Udlejer er yderst fleksible i forhold til specielle ønsker og behov og Fredensborg omtaler sig selv som en meget erhvervsvenlig by.

Beliggenhed

Fredensborg er placeret i Nordsjælland og er en ressourcestærk kommune. Indbyggertallet frem til 2029 forventes at stige med ca. 8 % – heraf vil den største vækst være at finde hos de 25-39 årige, der forventes at stige med +20 %.

Karakteristisk for Fredensborg bymidte er købstadskarakteren med handelsgade og sammenhængen med Fredensborg Slot og Slotspark. Bymidten udgør et af Danmarks mest betydningsfulde kulturmiljøer, og de historiske rammer giver byen sin helt unikke identitet, der igennem hele året tiltrækker mange tusinder turister der sammen med det lokale købestærke publikum bidrager til handelslivet i byen.

Fredensborg Kommune har igangsat byplanen ”Den Grønne Slotsby” så i fremtiden er det ikke kun detailhandel, der driver bylivet langs Jernbanegade. Den Grønne Slotsby skal være en levende og sammenhængende slotsby, hvor bymidten udgør en attraktiv og moderne ramme om borgernes hverdags-, handels- og fritidsliv. 

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.