Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Midtsjælland
Areal: 2.320 - 11.309 m2
Pris / m²: DKK 475
Driftsudgifter /m²: DKK 65
Årlig leje: DKK 2.375.000 - 6.175.000

Egedesvej, 4600 Køge

Super moderne lager

Super moderne lagerfaciliteter i Skandinavisk Transport Center Køge (STC)

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende ved Køge i Skandinavisk Transport Center (STC) – et industriområde i stærk vækst. Beliggenheden er optimal, lige hvor motorvej E20 til København og Malmø fletter sammen med E47 og E55. Blot 10 minutters kørsel fra Køge Havn, som er i solid vækst.

STC ligger strategisk ideelt i den sydlige del af den nordiske region, og størstedelen af de nordiske byer samt byer i Nordeuropa kan hurtigt og problemfrit nås inden for blot 24 timer.

Motorvejene omkring området giver en praktisk og hurtig adgang til alle logistik- og transportmidtpunkterne i Danmark.

Køge er i sig selv i stor vækst med et blomstrende virksomhedsmiljø og en engageret, velkvalificeret arbejdsstyrke, hvilket kun gør området endnu mere attraktivt.

Lejemålet

Et førsteklasses logistikanlæg på ialt 13.000 m² er under udvikling i Køge. Det opføres med en loftshøjde på 11, 7 meter og med et solidt gulv med en bæreevne på 5.000 kg/m². Mezzasinetagerne får en bæreevne på 800 kg/m². Driftsområdet får en praktisk centersafstand med en søjlebredde på 16,5 x 22,5 meter.

Anlægget bliver udstyret med energieffektive, bevægelsesaktiverede og dagslysregulerede LED-lys samt ESFR-sprinklere af høj kvalitet.

Ejendommen bliver desuden udstyret med én port pr. 1.000 m² med lasteplatforme og yderligere porte til resten af grunden. Anlægget har betonsokler, der er 2,2 meter høje for at minimere risikoen for påkørsler og indbrud. Ejendommen bliver udstyret med motordrevne låse i facaden, så der kan lukkes af for natten, som forstærkede more i henhold til beskyttelsesklasse 2.

Det er muligt at bygge kontorer i selve lagerbygningen.

Det er muligt at leje dele af ejendommen dog min. 5.000 m².

Din ansvarlige mægler

Henrik Christophersen

Commercial Real Estate Advisor

MIM & MHM

Henrik besidder et skarpt og analytisk hoved og leder altid efter at forløse et potentiale. I løbet af de sidste 20 år har Henrik bevist, at disciplin, professionalisme og et stærkt fokus på relationen mellem parterne er nøglerne til god kundeservice og tilfredse kunder. Henrik beskæftiger sig fortrinsvis med ejendomsrådgivning, søgeopgaver og salg af ejendomme.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot