Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: Østsjælland
Areal: 1.502 m2
Grundareal: 7.026 m2
Brugerejendom

Ejbyvej 62 A-F, 4623 Lille Skensved

Investeringsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Ejendom med 6 bolig- og 3 erhvervslejemål

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Ejby kun 8 km fra Køge Torv – Køge bymidte. Byen har egne daginstitutioner, flere indkøbsmuligheder og offentlig transport. Der er blandt andet kun ca. 7 km til den kommende jernbane, som kommer til at gå fra Ringsted til København via Køge.

Ejby er den del af Køge kommune, som er i rivende udvikling. Kommunen vil være med til at skabe vækst og velfærd i hele lokalområdet lige fra etablering af tusinder af nye arbejdspladser, bedre tog- og vejforbindelser, nye byrum og stærke uddannelsestilbud. Derudover etableres i disse år Køge Supersygehus, som ligeledes vil være med til at skab vækst og arbejdspladser, og som kun ligger 7 km fra Ejby.

I området omkring Ejby findes en del grønne områder og golfbaner, hvilket er med til at understrege den gode placering.

Ejendommen

Ejendommen består af tre bygninger med ialt 6 boliglejemål på samlet 1.110 m² samt en bygning med et erhvervsareal på 392 m², der benyttes som lade. Erhvervsarealet kan frigøres til køber.

De 6 boliglejemål er i størrelse fra 123 m² til 339 m² og ligger centralt placeret i byen. Ejendommen fremstår i yderst velholdt stand med pudset facade og tegltag. Til ejendommen hører hyggelig privat gårdhave og en garage, som pt. er udlejet.

Ejendommen er blevet gennemgribende moderniseret og boligerne fremstår i meget flot stand. Alt er udført med sans for detaljen og der er ikke sparret på moderne løsninger eller materialer – lige fra store vindues- partier og ovenlysvinduer til store lækre badeværelser og generelt meget lyse rum. Lejemålene er unikke og tidsvarende indrettet med optimal udnyttelse af arealerne.

Det er ifølge landinspektøren muligt at opdele lejlighederne i selvstændige ejerlejligheder med mulighed for frasalg.

Ejendommens energimærke: C

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.