Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 4.400 m2
Pris / m²: DKK 575
Driftsudgifter /m²: DKK 89
Årlig leje: DKK 2.545.525

Engager 10, 2605 Brøndby

Lager og administration

3.600 kvm. lager med tilhørende kontorfaciliteter i let tilgængeligt område i Brøndby

Lejemålet

Lagerlejemål med tilhørende kontolokaler på ialt 4.437 m².

Lagerareal er på 3.688 m² og har en loftshøjde på 6,2 meter og 7 porte med læsseramper. Gulve i lagerhal er belagt med epoxy.

Kontordelen er indrettet på hhv. stuetage og 1. sal med kontorer mødelokaler i forskellige størrelser, frokoststue med køkken, toiletter, omklædning og badeffaciliteter.

Lejemålet er rigtig pænt indrettet i moderne og enkel stil.

Lejemålet er beliggende tæt på hovedfædselsåre og motorvejsnettet og er iøvrigt beliggende på grund, der har tillkørsel fra både Engager 10 og Midtager 37.

​Der er utrolig gode parkeringsforhold på ejendommen og med blot 200 meter til buslinje 22 og 500 meter til 30E og 300S, er der ligeledes rigtig gode forhold for de medarbejdere, der vælger offentlig transport.

Lejemålets beliggenhed er kendt for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i området.

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende i den yderst erhvervsvenlige kommune, Brøndby – i let tilgængeligt industriområde tæt på motorvejsnettet og ringvej 03.

Beliggenheden giver attraktive adgangsforhold til ejendommen for store vogngods samt optimale forhold mht. logistik og distribution.

Placeringen i Storkøbenhavn giver en meget let og hurtig adgang til og fra ejendommen og til resten af København samt Fyn og Jylland.

Området, der går under betegnelsen Ragnesminde Nord, ligger tæt på grænsen til Glostrup Kommune.

Området er reguleret af Lokalplan 213 for Erhvervsområde Ragnesminde Syd, der skal sikre, at området kun anvendes til erhvervsformål herunder industri, værksted, handel- og transportvirksomhed samt servicevirksomhed og de til virksomhederne hørende lager- og kontorfunktioner.

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler og Valuar MDE

Man kan ikke sige erhvervsejendomme uden at sige Thomas Gottlieb. Hans stærkeste force er, at han er progressiv, iderig og god til at se muligheder og spændende løsninger. Ting skal lykkes, og Thomas bliver utrætteligt ved, indtil den optimale ejendomsløsning er på plads.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)