Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 4.400 m2

Engager 10, 2605 Brøndby

Lager og administration

3.600 kvm. lager med tilhørende kontorfaciliteter i let tilgængeligt område i Brøndby

Lejemålet

Lagerlejemål med tilhørende kontolokaler på ialt 4.437 m².

Lagerareal er på 3.688 m² og har en loftshøjde på 6,2 meter og 7 porte med læsseramper. Gulve i lagerhal er belagt med epoxy.

Kontordelen er indrettet på hhv. stuetage og 1. sal med kontorer mødelokaler i forskellige størrelser, frokoststue med køkken, toiletter, omklædning og badeffaciliteter.

Lejemålet er rigtig pænt indrettet i moderne og enkel stil.

Lejemålet er beliggende tæt på hovedfædselsåre og motorvejsnettet og er iøvrigt beliggende på grund, der har tillkørsel fra både Engager 10 og Midtager 37.

​Der er utrolig gode parkeringsforhold på ejendommen og med blot 200 meter til buslinje 22 og 500 meter til 30E og 300S, er der ligeledes rigtig gode forhold for de medarbejdere, der vælger offentlig transport.

Lejemålets beliggenhed er kendt for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i området.

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende i den yderst erhvervsvenlige kommune, Brøndby – i let tilgængeligt industriområde tæt på motorvejsnettet og ringvej 03.

Beliggenheden giver attraktive adgangsforhold til ejendommen for store vogngods samt optimale forhold mht. logistik og distribution.

Placeringen i Storkøbenhavn giver en meget let og hurtig adgang til og fra ejendommen og til resten af København samt Fyn og Jylland.

Området, der går under betegnelsen Ragnesminde Nord, ligger tæt på grænsen til Glostrup Kommune.

Området er reguleret af Lokalplan 213 for Erhvervsområde Ragnesminde Syd, der skal sikre, at området kun anvendes til erhvervsformål herunder industri, værksted, handel- og transportvirksomhed samt servicevirksomhed og de til virksomhederne hørende lager- og kontorfunktioner.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.