Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 519 m2

Gammel Køge Landevej 55, 1. sal, 2500 Valby

Kontorlejemål centralt i Valby

EJENDOMMEN ER UDLEJET Kontorlejemål på 519 kvm med tilhørende gratis parkering

Lejemålet

Det velindrettede kontorlejemål ligger godt placeret i ejendommen, og er med sine 519 m² et ganske attraktivt sted at finde sig til rette.

Lejemålet på 1. sal ligger i en moderniseret industriejendom, der nu anvendes til kontor for flere erhvervslejere, og skaber en hyggelig og vedkommende kultur blandt de mennesker, der arbejder der.

I lejemålet er der kontorer i flere størrelser samt velindrettede mødelokaler og storrumskontorer.

De store vinduespartier giver et godt lysindfald som skaber en rummelig og sund atmosfære i lokalerne, og tillige giver en god udsigt til hverdagen udenfor.

Der er flere toiletter og et køkken, samt ventilationsanlæg med køling.

Det er gode adgangsforhold til
lejemålet via personelevator ved fortrappe og vareelevator ved gårdtrappe.

Der er særdeles gode parkeringsforhold både foran og bagved ejendommen.
Ejendommens el leveres af 480 solpaneler til gavn for alle lejerne.

Alt i alt får I 519 funktionelle m², der med sit professionelle look skaber gode forudsætninger for lejers dagligdag på arbejdspladsen.

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende midt imellem Valby station og Ny Ellebjerg Station, så både S-tog, Metro, Regionaltog, Letbane og ikke mindst den nye Ringstedbane er i gåafstand fra ejendommen.

Ejendommen ligger tæt forbundet med motorvejsnettet i den ene ende, hvor du hurtigt finder afkørslen til Holbækmotorvejen, og i den anden ende finder du Toftegårds Plads og Valby Langgade med et livligt forretnings- og caféliv.

Københavns Lufthavn er tæt placeret på ejendommen med kun 20 minutter til og fra lufthavnen.

Valby er  i en rivende udvikling, hvor attraktive bygninger og områder blomstrer op i forlængelse af Toftegaards Plads’ mange muligheder og retninger.

Flere og flere bygninger skyder op, hvilket giver et særligt liv til Valby og omegn, der er vokset stødt de seneste år. Området fra Toftegårds Plads og ned til Folehaven har tidligere været synonym med industrivirksomhed, men gennemgår i disse år en rivende udvikling, der giver plads til andre typer erhverv og masser af nye boliger.

I den nordlige ende ligger den tidligere F.L. Smidth-grund, som i dag er en bydel med boliger, butikker, erhverv, parkering og grønne pladser, og i den sydlige ende ligger det tidligere Grønttorv som er omdannet til et moderne boligområde. På denne strækning har en række markante virksomheder og offentlige instanser allerede fået adresse.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.