Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: København By
Areal: 660 - 967 m2

Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby

Butikslejemål

EJENDOMMEN ER UDLEJET i et kvarter i rivende udvikling

Lejemålet

Det velindrettede butikslejemål er beliggende i en moderniseret industriejendom, der nu anvendes til kontor for flere erhvervslejere. Der er særdeles gode parkeringsforhold både foran ejendommen og bagved ud til gården.

Lejemålet er regulært med rigtig god loftshøjde og flotte store facadevinduer. Butikken er indrettet med stort salgslokale, 3 mindre lokaler og et toilet. I lokalet er der direkte adgang til kælderen via intern trappe, så kælder kan benyttes som showroom.

Til lejemålet er der yderligere 5 toiletter på bagtrappen.

Der findes stor vareelevator til 2 tons der går til alle etager samt ned til kælderetagen.

Ejendommens el leveres af 480 solpaneller på ejendommen til gavn for hovedparten af lejerne.

Lokalplan nr. 574 Gammel Køge Landevej er gældende for ejendommen.

Beliggenhed

Ejendommen ligger tæt forbundet til motorvejsnettet i den ene ende, hvor du nemt kan finde afkørslen til Holbækmotorvejen, der hurtigt tager dig videre rundt på Sjælland. I den anden ende finder du Toftegårds Plads og Valby Langgade med livlig forretnings- og caféliv. 

Københavns Lufthavn er tæt placeret på ejendommen med kun 20 minutter til og fra lufthavnen.

Ejendommen er iøvrigt beliggende lige midt imellem Valby station og Ny Ellebjerg Station, så både S-tog, Metro, Regionaltog, Letbane og ikke mindst den nye Ringstedbane er i gå-afstand fra ejendommen.  

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.