Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 1.150 - 26.800 m2
Pris / m²: DKK 1.450
Driftsudgifter /m²: DKK 496
Årlig leje: DKK 1.667.500 - 38.860.000

Gammel Køge Landevej / Carl Jacobsens Vej, 2500 Valby

Kontorværket

Company House i inspirerende Valby

Beliggenhed

På hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej opføres KONTORVÆRKET. På grunden er der tidligere fremstillet kassevaskemaskiner til Tuborg og tappemaskiner til Carlsberg. Nu bygger NCC fremtidens arbejdspladser med plads til både fællesskab og forskellighed.

Valby er en spirende Københavnsk bydel, der både favner historie og fremsyn. Området har udviklet sig fra at være synonym med industrikvater til idag at rumme en blanding af boliger, kultur, uddannelsesinstitutioner og erhverv. Kontorværket byder indenfor, åbner op og bidrager med liv og værdi til Valby med åbne grønne byrum og en café.

Valby er et af Københavns stærkeste vækstområder. Omkring Tingstedet og Valby Langgade hersker en urban landbycharme.  Villaer og grønne områder ligger side om side med de historiske fabriksområder fra industrialiseringens tid, som i disse år undergår en fantastisk forandring.

Kontorværket er let tilgængeligt. Ejendommen ligger blot 150 meter fra Ny Ellebjerg station, som med S-tog, metro, Ringstedbanen og hyppige busafgange bliver et knudepunkt for offentlig transport med særdeles gode lokale, regionale, nationale og internationale forbindelser.

Det er let at komme til og fra motorvejsnettet, og der er eget parkeringshus på grunden.

Ejendommen

Kontorværket opføres som et Company House med et rigtig god udnyttelse af fællesarealerne, så man som lejer sparer kvadratmeter i selve lejemålet og opnår en lavere husleje. Company House er et moderne, fuldt udstyret kontorhus, hvor virksomhederne kan profilere sig i præsentable omgivelser i et grønt område med nem parkering for kunder, gæster og medarbejdere.

Kontorværket opføres i 5 etager, hvor alle etager ligner hinanden. Det betyder at det rummer fleksibilitet og mulighed for opdeling af kontoretager i mindre lejemål. Bygningens normaletage er struktureret med dobbelt gang og midterkerne. Dette giver stor fleksibilitet og en optimal fordeling af velbelyste arbejdsarealer. Den enkelte etage kan nemt inddeles i fleksible selvstændige lejemålsstørrelser.

I stueetagen etableres en café, som skaber rum til uformelle møder over en kop kaffe.

Kontorværket kan opdeles fra 2 til xx antal lejere i lejemål fra 1.150 m².

Ring gerne for yderligere oplysninger.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus sikrer vores kunder et dagligt fokus, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige team, via sin dynamiske tilgang til udlejning og investeringsejendomme. Hans spidskompetencer er beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)