Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 500 m2

Gl. Køge Landevej 55, 2500 Valby

Velindrettet Kontorlejemål

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Moderniseret industriejendom perfekt placeret i charmerende Valby. Gode p-forhold, fælles tagterrasse og godt indeklima

Lejemålet

Det velindrettede kontorlejemål ligger godt placeret i ejendommen, og er med sine 500 m² et ganske attraktivt sted at finde sig til rette.

Lejemålet på 1. sal ligger i en moderniseret industriejendom, der nu anvendes til kontor for flere erhvervslejere, og skaber en hyggelig og vedkommende kultur blandt de mennesker, der arbejder der. Der er særdeles gode parkeringsforhold både foran ejendommen og bagved ud til gården.

Der er god adgang til lejemålet – der er personelevator ved fortrappe og vareelevator ved bagtrappe.

Alt efter behov findes der kontorer i flere forskellige størrelser samt velindrettede mødelokaler og flere storrumskontorer til nødvendige formål. Det elegante lysindfald udefra skaber en rummelig og sund atmosfære i lokalerne, hvor de store vinduespartier giver en glimrende udsigt til hverdagen udenfor.

Der er ligeledes flere toiletter og et køkken til fri afbenyttelse samt markiser til nedrulning, skulle solen blive for skarp på en solrig sommerdag. Endelig er der ventilationsanlæg med køling.

Ejendommens el leveres af 480 solpaneller på ejendommen til gavn for lejerne.

Alt i alt får du 500 funktionelle m², der med sit professionelle look skaber gode forudsætninger for jeres dagligdag på arbejdspladsen.

Beliggenhed

Valby er inde i en rivende udvikling, hvor attraktive bygninger og områder blomstrer op i forlængelse af Toftegaards Plads’ mange muligheder og retninger. En af de mange spændende områder finder vi netop på Gammel Køge Landevej, der i skrivende stund er i gang med opførelse af ejendomme med en blanding af boliger og erhverv med flot bevarelse af det charmerende Valby. Flere og flere bygninger skyder op, hvilket giver et særligt liv til Valby og omegn, der er vokset stødt de seneste år.

Kontorlejemålet i ejendommen ligger tæt forbundet til motorvejsnettet i den ene ende, hvor du nemt kan finde afkørslen til Holbækmotorvejen, der hurtigt tager dig videre rundt på Sjælland. I den anden ende finder du Toftegårds Plads og Valby Langgade med livlig forretnings- og caféliv.

Ejendommen er iøvrigt beliggende lige midt i mellem Valby station og Ny Elleberg Station, så både S-tog, kommende Metro, Regionaltog og ikke mindst den nye Ringstedbane er i gå-afstand fra kontoret – et ekstra plus ved tiltrækning af medarbejdere.

Beliggenheden er derfor essentiel til jer, der gerne vil være en del af det Københavnske byliv, men har brug for plads og rum til at huse jeres virksomhed.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.