Fakta
Ejendomstype: Grunde
Landsdel: Københavns omegn
Grundareal: 10.404 m2
Brugerejendom

Greve Main 13, 2670 Greve

Grundstykke

Gottlieb+Partners har gennemført endnu et salg. EJENDOMMEN ER SOLGT Grunden er solgt

BELIGGENHED

Området ligger umiddelbart vest for Køge Bugt Motorvejen og er afgrænset af motorvejen, Mosede Landevej, Greve Landevej og Karlslunde industri.

Greve kommune er kåret som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner. Greve er beliggende kun 20 km fra Københavns Centrum og er et af Danmarks trafikale knudepunkter.

Grunden er beliggende centralt og har en eksponering dirkete til motorvejen på en af kvarterets bedste matrikler direkte ud mod Køge Bugt Motorvejen.

Udover lette adgangsforhold til offentlig transport og tilkørselsforhold til motorvejen, opnås også en meget stor synlighed fra en af Danmarks mest befærdede motorvejsstrækninger.

Mange større og forskelligartede virksomheder er repræsenteret i nærområdet som: L’Oreal, Lind & Risør, Evidensia, Iron Mountain, Flying Tiger, TopToys, Mercedes med flere.

EJENDOMMEN

Matriklen har et grundareal på 10.404 m².

Området er forbeholdt transport- og distributionserhvervsformål inkl. kontor, erhverv og administration, med tilhørende friarealer og offentlig grønt område. Erhverv, hvor der indbyrdes kan tåles visse gener svarende til miljøklasse 3-4.

Ejendommen er beliggende i område hvor der ifølge lokalplan 14.19 kan placeres industri, lager, transportvirksomheder, entreprenørvirksomheder, håndværk m.m. Udendørs oplag skal afskærmes efter kommunens anvisning. Strækt forurenende virksomheder kan ikke placeres i området.

Bebyggelsesprocenten er maks 60 og bebyggelsens rumfang må være optil m³ pr. m² grundareal.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.